Dobar START za još bolji dan.

Dečja filharmonija u subotu u UŠĆE Shopping Centru

24. dec 2016.

Mladi muzičari Dečje filharmonije održaće koncert u subotu, 24. decembra u UŠĆE Shopping Center-u sa početkom od 13 časova, a svi posetioci će imati priliku da uživaju u klasičnoj muzici.

Dečja filharmonija u subotu u UŠĆE Shopping Centru
Gudački kvartet izvešće deo repertoara koji se sastoji od aranžmana nezaboravnih kompozicija, koji će na originalan način upoznati posetioce sa svetom klasične muzike.
 
Članovi Dečje filharmonije su talentovani đaci nižih i srednjih muzičkih škola iz Beograda, dobitnici nagrada na prestižnim domaćim i međunarodnim takmičenjima.
 
Mlada glumica Jelisaveta Orašanin družila se sinoć sa  mališanima u "Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu” i  dočarala im svet bajke "Snežana i sedam patuljaka".
 
Svojom interpretacijom bajke oduševila je najmlađe posetioce centra, koji su nakon pripovedanja čekali svoj red da se fotografišu sa glumicom .
 
"Coca-Cola UŠĆE Čarobni grad" će trajati sve do 15. januara 2017. godine, a pred zabavnog i edukativnog programa, uključiće i mnogobrojne humanitarne akcije, druženje sa poznatima, kao pregršt drugih iznenađenja.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame