Dobar START za još bolji dan.

Neodoljivi pepito dezeni za sva vremena - uvek u modi

02. nov 2018.

Pepito je savršen i upečatljiv dezen za dame koje žele da budu primećene.

Neodoljivi pepito dezeni za sva vremena - uvek u modi

 

Svakako je jedan od dezena koji gotovo da nikada ne izlaze iz mode – lako je uklopiv i može se prilagoditi skoro svakoj odevnoj kombinaciji.

Pepito tkanina vodi poreklo iz Škotske, ovaj materijal, prevashodno sačinjen od vune, poznat je od davnina. Modni svet se je vrlo brzo zaljubio u ovaj elegantni dezen, pa ga možemo naći kao neizostavan deo brojnih kolekcija velikih dizajnera, poput čuvenog Christiana Diora, kao i modnih kuća Chanel, Moschino, Dolce and Gabbana, Louis Vuitton i mnogim drugim.

 

 

Glamurozni dezen, poput ovog, će Vas definitivno izdvojiti iz mase! Možete ga nositi kao jedan komad koji razbija monotoniju, u vidu suknje, pantalona, prsluka ili sakoa. Ukoliko ste smelije, odlučite se za ceo autfit u ovom dezenu – obucite pepito kaput, kostim ili haljinu. Ako je odlika vašeg stila razigranost u detaljima, onda pepito provucite kroz kombinaciju u vidu zanimljivih čarapa, torbe, leptir mašne, cipela ili marame.

 

Pepito ne podrazumeva samo crno belu kombinaciju, mada ona jeste najzastupljenija. Podjednako dobro izgledaju i varijante sa plavom, žutom, roze, crvenom ili bilo kojom drugom nijansom u skoro svim kombinacijama. Veličina „kvadratića“ može da varira od minijaturnih do velikih.

 

Ovaj neprevaziđeni dezen je vrlo zahvalan za uklapanje, lepo se slaže sa velikim brojem odevnih komada i može da se nosi u skoro svim prilikama. Podjednako dobro izgleda u poslovnim kombinacijama kao i u večernjim, dovoljna je samo jedna sitnica poput crvenog karmina i pravo sa posla možete produžiti do grada.

ananasmag.com

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame