Dobar START za još bolji dan.

Katarina je imala 156 kg! Uz pomoć hrono hrane smršala čak fenomenalnih 70 kg

10. okt 2017.
Sa 47 godina Katarina Janković iz Beograda imala je 156 kilograma. Depresiji, plakanju i traženju utehe u hrani odlučila je da stane na put. Za dve godine smršala je 70 kilograma. I postala druga žena. A sve zahvaljujući hrono ishrani.
 
Katarina je imala 156 kg! Uz pomoć hrono hrane smršala čak fenomenalnih 70 kg
 
 
Depresija koja je rezultirala gomilanjem kilograma počela je 2005. godine, kada je Katarina izgubila oca. Ali svakodnevna komunikacija sa ljudima, posao koji joj je okupirao pažnju činili su da lakše podnosi teške dane. Pila je čajeve za mršavljenje, pilule, držala dijete, gubila, pa vraćala kilograme, borila se. A 2010. godine Katarina je doživela promenu nagore. Izgubila je posao, nemoćna da se bori da novim teretom, počela je da se  povlači u sebe, beži od stvarnosti. Takvo stanje ostavljalo je i  posledice po zdravlje.
 
– Sve me je bolelo, imala sam visok pritisak i bila sam ekstremno gojazna. Starija ćerka me je stalno kritikovala i govorila kako sam se upropastila, na šta to ličim… A ja sam se svađala, plakala, ne želeći da priznam da je u pravu – priča Katarina.
 
Upravo joj je ćerka Tanja i pomogla da se izbori, našla rešenje, koje je pre dve godine Katarina i prihvatila. Ali ne baš tako lako. Donela joj je plan hrono ishrane, a papir na kome je bila zabeležena spasonosna formula stajao je netaknut čak pet meseci. Sve dok Katarina nije donela ličnu odluku. I rešila da proba.
 
– U početku mi je bilo naporno da pripremam obroke. Stalno sam se plašila da nešto ne pogrešim i non-stop sam gledala na sat jer su razmaci između obroka vrlo bitni. U međuvremenu sam se navikla, tako da će hrono režim ostati moj način ishrane do kraja života – priča Katarina.
 
 
 
 
Kako je doručak važan obrok u hrono ishrani, i dozvoljava da se jedu i peciva, Katarina je u njemu najvše uživala. Jer voli testo, i da jede, ali i da mesi. To joj je, kaže, bilo dodatno zadovoljstvo. Najviše joj je nedostajalo voće, koje je isključila iz ishrane, ali je mnogo toga dobila.
 
Život joj se, kaže, promenio iz korena. Svaki dan joj obeleže komplimenti i pohvale kako lepo izgleda. Ono što joj je ranije bilo nezamislivo, štikle i farmerke, sada sasvim pristaju njenoj novoj figuri. Srećnija je i  zadovoljnija, ali i zdravija. Tablete za hipertenziju kardiolog joj je sveo na minimum. Prija joj što se njome ponose i prijatelji i ćerka, ali, pohvale od jedne osobe posebno su joj drage.
 
– Najlepši kompliment sam dobila od muža, koji je izjavio da se opet zaljubio u mene – priznaje Katarina.
 
Olgica Kravljača, Biljana Stefanović za "Blic ženu"

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame