Dobar START za još bolji dan.

ZASIJAO KNEZ: U centru Beograda uključena NOVOGODIŠNJA RASVETA!

29. sep 2017.
Dekorativna rasveta ne samo da je već postavljena širom grada, nego su Beograđani večeras ostali zatečeni time što su ukrasi u Knez Mihailovoj uključeni...
ZASIJAO KNEZ: U centru Beograda uključena NOVOGODIŠNJA RASVETA!
 
Dekorativna rasveta ne samo da je već postavljena širom grada, nego su Beograđani večeras ostali zatečeni time što su ukrasi u Knez Mihailovoj uključeni, pa centar izgleda kao da su Nova godina i Božić na pragu, osim što nema snega, a prolaznici su u lakim jaknama. Radnici "Javnog osvetljenja" okačili su već novogodišnje ukrase i dekorativnu rasvetu na Novom Beogradu, Dedinju, Banjici, a iz ovog javnog preduzeća najavljuju da će od ponedeljka ono biti postavljano i u centralnim gradskim opštinama.
 
Potom su po društvenim mrežama osvanule i slike radnika kako kače dekorativnu rasvetu i u centru grada, a Beograđani su pomislili da se neko šali. Ispostavilo se da ipak ne, a večeras je ta rasveta i zasijala.
 
Međutim, za pitanja da li to znači i da će dekorativna rasveta svetleti "od početka jeseni pa do proleća" ipak je još rano, jer su ukrasi, večeras uključeni samo provere radi.
 
Tačan datum uključivanja dekorativne rasvete još nije poznat, a u "Javnom osvetljenju" navode da je na njima samo da završe njeno postavljanje u celom gradu do početka novembra.
 
Izvor i foto:Blic

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame