Dobar START za još bolji dan.

Voditeljka isprozivala starlete - Ne forsirajte devojke sa imidžom "crvenih fenjera"

09. okt 2017.

 

"Nenormalno je lepojke sa imidžom 'crvenih fenjera' forsirati u medijima"

Voditeljka isprozivala starlete - Ne forsirajte devojke sa imidžom "crvenih fenjera"
 
 
Voditeljku Alisu Jovanović smo upoznali na radiju, a potom i na malim ekranima RTV Studi B, RTV Pink i TV Happy, dok sada vodi emisiju "Alisa u pet" na RTV Studio B.
 
U intervjuu za "TV Alo", Alisa je iskritikovala mnoge mlade kolege, ali se i osvrnula na zastupljenost starleta u medijima...
 
"Danas ima dosta voditelja koji se oslanjaju na 'idiote'. To je monitor ispred kamere sa kojeg čitate ono što piše. Koristan je za neke stvari, ali ako voditelju treba da piše: 'Dobro jutro', onda je to stvarno idiotski! Osim lepog izgleda, stasa uz pomoć plastične hirurgije, deo takvih osoba na medijskom prostoru nema uopšte zanimanje", istakla je voditeljka i dodala na koga tačno misli:
 
"U pitanju su starlete. Da li ljudi znaju šta rade starlete? Ja ne znam. Nisam protiv njihovo postojanja, i ne treba ih stavljati u neki geto. Međutim, potpuno je neetički, nekulturno i nenormalno takve lepojke sa imidžom 'crvenih fenjera' forsirati u medijima", zaključila je ona.
 
"Alisa u pet" se emituje vikendom posle 16 časova, a voditeljka se nada da će se gledaocima dopasti ova emisija zabavnog karaktera.
 
Izvor: Mondo/Alo/Start Srbija

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame