Dobar START za još bolji dan.

Upoznajte učesnike emisije "Prvi kuvar Srbije"

22. mar 2017.

"Prvi kuvar Srbije" emisija koja se od ponedeljak do petak emituje na RTV Pink u 15h, sve je popularnija i gledanija. Zato je došlo vreme da bolje upoznate učesnike.

Upoznajte učesnike emisije "Prvi kuvar Srbije"
Nakon dužeg vremena na medijskom nebu se pojavila emisija koja drži pažnju i tera vas da je redovno pratite, ako ne u terminu na televiziji onda na youtube kanalu. Koncept je jednostavan, dvanaest takmičara se nadmeću u kulinarskim sposobnostima prema zadatom zadatku, njihov rad ocenjuje tročlani stručni žiri: Petar Gajić, Novak Fidanović, Igor Belošević. Od ponedeljak do petka njih dvanaest veoma uspešno se bore sa izazovima koji su iz nedelje u nedelju sve zahtevniji. Pojedini učesnici su profesionalni kuvari, ali večina su amateri koji su potpuno zaslužno dobili priliku da pokažu svoja kulinarska umeća.
 
U proteklom periodu imali ste priliku da upoznate učesnike gledajući emisiji, ali šta oni kažu o sebi saznajte u daljem tekstu. 
 
 

Dejan Vukomanov Simokov

Veselo dete iz pitome vojvođanske ravnice. Voli tamburicu i salaše. Mašta o jednom salaš gde želi provesti život posle 50te i svirati jedan stari kontrabas.Uživa u dobroj hrani i piću, ranoranilac,voli prirodu i sve što je prirodno.
 
 

Morris Pandjaitan

Bavim se video montažom i fotografijom, naravno i kuvanjem. Rodjen u Beogradu, iz mešovitog braka. Aktivno i pasivno se bavim muzikom i sviram sve i svašta. Volim da putujem i proputovao sam pola sveta - svetski čovek.
 
 

Sanja Vidakovic

Plavooka dama, 53 godine, večito dete, jer godine su samo broj. Pozitivna, vesela, osmeh zaštitni znak. Riba u horoskopu, pliva i snalazi se u svetu kulinarstva. Ponosna majka jednog Nemanje, koji je, zasluženo, centar njenog Univerzuma.
 
 

Miloš Rudak

Cao ja sam Milos Rudak. Bavim se kuvanjem od svoje 14te godine što amaterski što profesionalno, imam ćerkicu Iskru od godinu dana i ženu Micu. Kuvanje mi dodje kao opuštanje kad kuvam za sebi drage ljude i najveći dokaz da je sve bilo ok je osmeh na njihovim zadovoljnim licima. U slobodno vreme volim da šetam, plivam, uživam u roditeljstvu tako da volim da posvetim vreme porodici kad posao dozvoli.
 
 
 
 

Predrag Mirčetić

Zovem se Predrag Mirčetić iz Mladenovca,  imam 30 godina i za sada moj najveći uspeh je moj sin Vuk koji ima 3 godine. U slobodno vreme se bavim sredjivanjem svog old timera vw bube iz 69god. Od pre 4 godine imam.svoj restoran zdrave hrane "Baš zdravo" u kom radim i pravim savršene kombinacije zanimljive zdrave hrane sa najluđim nazivima u istoriji kuvarstva. Druželjubiv sam i imam dosta prijatelja, ali pravih i iskrenih. U emisiji sam iz zabave i druženja.
 
 

Aleksandar Andrejić

Po profesiji sam frizer i vlasnik salona Atraktiv Studio na NBgu, rak u horoskopu stoga veoma osećajan. Hobi mi je pevanje, a volim i da kuvam ☺. U skoro 45 godina ne stajem sa idejama i željama sa devizom "NIKAD NIJE KASNO!"
 

Lola Radaković

Studiram turizam i imama 22 godine. Perfekcionista, puna energije.  Luda za životinjama i decom. Voli glumu, pozorište ne odbija. Uživa u svakom trenutku, obožava Beograd i sve sto on pruža. Porodica joj je na prvom mestu.
 
 

Ivana Planić

Rodjena u Beogradu 21. aprila 1985. Pozitivna, druželjubuva i tvrdoglava. Obožava da kuva najmilijima, a najviše sinu i suprugu. Životni moto: Always look at the bright side of life.
 
 

Marina Kornicer

Veliki štreber, kako vole da me zovu. Volim da kuvaj na prvom mestu mom mužu, zatim drugarima iz emisije, žiriju i na kraju celoj ekipi. Vredna sam i veoma posvećena svemu što radim pogotovu kuvanju. 
 
 
 
FOTO naslovna: Morris Pandjaitan
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame