Dobar START za još bolji dan.

Svaka čast: Novak planira da otvori restoran za beskućnike!

10. okt 2017.
 
Za sada nije poznato gde će se ovaj restoran nalaziti, kao ni kako će tačno funkcionisati, ali će lokacija, po svemu sudeći, biti Srbija.
Svaka čast: Novak planira da otvori restoran za beskućnike!
 
Najbolji srpski teniser u istoriji još jednom je pokazao da je mnogo više od vrhunskog sportiste. Novak Đoković planira da otvori restoran za beskućnike, izjavio je u saopštenju koje je njegova pres služba poslala engleskim medijima!
 
 
 
 
 
"Novac nije problem za mene, zaradio sam dovoljno da nahranim celu Srbiju. Mislim da oni zaslužuju ovako nešto jer su me uvek podržavali", piše u saopštenju.
 
Zasad nije poznato gde će se ovaj restoran nalaziti, kao ni kako će tačno funkcionisati, ali će lokacija, po svemu sudeći, biti Srbija.
 
Inače, Novak već ima dva svoja restorana, jedan u Beogradu, a drugi u Monte Karlu i mnogo puta je isticao da voli da se bavi ugostiteljstvom, kao i da kuva.
 
Teniser je trenutno na pauzi koja će trajati do naredne sezone, a u ovoj novoj fazi života je rešio da izgradi malo drugačije prioritete, pa se tako posvetio porodici i jačanju mentalne snage. Tenis više, očigledno, nije na prvom mestu. I što da ne?!
 
 
 
(Izvor: noizz.rs)

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame