Dobar START za još bolji dan.

Singl Lene Kovačević na radiju u Njujorku

03. nov 2016.

Singl Lene Kovačević „Pick Up“ od 30. oktobra emituje se na čuvenom američkom radiju Sirius XM sa sedištem u Njujorku, koji ima preko 31 milion pretplatnika. 

Singl Lene Kovačević na radiju u Njujorku
Singl je posebno predstavljen u emisiji  “The Marc & Myra Show – Studio 54” u kojoj je gostovao producent Godfri Dajmond, inače producent Leninog singla, ali i mnogih drugih numera popularnih svetskih izvođača (Glorije Gejnor, Lutera Vandrosa, Lu Rida, Aerosmit). 
 
Ovo je prvi put da se pesma jednog srpskog izvođača nalazi na plej listama u Sjedinjenim američkim državama. Posebno je značajno što je Sirius XM radio koji ima veliki broj direktnih pretplatnika–slušalaca i vrlo je značajna medijska kuća u svetu savremene muzike.
 
Pored toga što je izvođač pesme, Lena Kovačević je i autor teksta i kompozitor muzike. Na singlu je radio i Karlos Alomar, čuveni gitarista koji je snimio 16 albuma sa Dejvidom Bouvijem, Ališom Kiz, Igi Popom i brojnim drugim zvezdama. 
 
Singl „Pick Up“ se može preuzeti sa svih digitalnih platformi, a dostupan je za preslušavanje na Deezer-u; uz podršku regionalne izdavacke kuce MENART, Sony Music licence, objavljen je za područje ex-Yu. 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame