Dobar START za još bolji dan.

Novi spot i singl Lene Kovačević

30. sep 2016.

Poslušajte novu pesmu Lene Kovaćević.

Novi spot i singl Lene Kovačević
Menart i Lena Kovačević proslavili su početak zajedničke saradnje i izlazak singla i spota  „Pick Up“ u prostoru restorana i:Bar na keju, kod hotela Jugoslavija. U prijatnoj  atmosferi  uz reku uživali su brojni gosti, predstavnici medija,  ljudi iz kulturnog i javnog života grada, kao i prijatelji i poštovaoci muzike Lene Kovačević.
 
 
 
Singl se može preuzeti sa svih digitalnih platformi, a dostupan je za preslušavanje na Deezer-u.
 
 
 „Pick Up“ je po mnogo čemu prvi:  prvi singl na engleskom, prvi u digitalnom formatu, prvi za kuću Menart, a da sve bude slatko kao prvi put, pobrinula se poslastičarnica Gelato Fredo svojim preukusnim kolačima i sladoledima.  
U potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“  i po prvi put objavljuje singl na engleskom jeziku, uz podršku regionalne izdavačke kuce MENART , zastupnika za Sony Music  za područje ex-Yu. 
 
 
Producent singla „Pick Up“ je zvezda među američkim producentima Godfri Dajmond, koji je tokom svoje uspešne karijere radio sa poznatim imena poput  Glorije Gejnor, Lutera Vandrosa, Lu Rida, Aerosmit, ... Gitaru je na snimku odsvirao Karlos Alomar  koji u svom opusu ima saradnje sa takvim muzičkim veličinama kao što su Dejvid Bouvi i  Ališa Kiz. 
 
Foto: Antonio Ahel
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame