Dobar START za još bolji dan.

Najbolje roze vino Srbije u 2016 je ROSE SEC ZVONKO BOGDAN

15. jan 2017.

Ljubitelji ste vina? Onda morate da prodabe ROSE vinarije Zvonko Bogdan jer je najbolje. 

Najbolje roze vino Srbije u 2016 je ROSE SEC ZVONKO BOGDAN
U tradicionalnom godišnjem izboru najboljih vina, vinarija, vinskih i vinarskih nagoveštaja i još svega po malo oko vina, redakcija Vino.rs sakupila je na jednom mestu ono što je obeležilo 2016. godinu u vinskoj Srbiji.
 
U tom izabranom društvu, vinaVinarije Zvonko Bogdan našla su se na visokim pozicijama, počevši od Rose sec 2015, kom je pripala titula najboljeg u kategoriji rozea, do Cuvee No.1 2014 i Icon Campana Albus 2013, koji su se našli u vrhu crvene i bele piramide najboljih srpskih vina.
 
Visoki plasman u tri osnovne kategorije koji govori o kvalitetu, zapažena nova vina (Pinot Grigio 2015 i Rose sec), najbolje etikete koje svojim autentičnim likovnim kreacijama potvrđuju umetničku dimenziju vinskog stvaralaštva, uspešan marketing i prepoznatljiv brend koji je podvučen harizmatičnošću i postojanošću pevačke legende čije ime nosi, svrstava Vinariju Zvonko Bogdan među najbolje.
 
I konačno, vinarija, vino, etiketa, kvalitet, umetnost, pesma...sve je to satkano u flaši belog, crnog, roze vina Zvonka Bogdana koja vam putuje u susret s porukom da se i sami u to uverite.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame