Dobar START za još bolji dan.

Lagunin klub čitalaca je dobio 450.000. člana!

18. nov 2016.

Lagunin klub čitalaca svakog dana sve je brojniji!

Lagunin klub čitalaca je dobio 450.000. člana!
Ana Jović je kupovinom knjige u Delfi knjižari „Momo Kapor“, Stanoja Glavaša 1 u Beogradu, postala jubilarni 450.000. član Kluba.
 
Ana je na poklon od Lagune dobila vredne knjige koje je sama izabrala: „Utvaru“ Jua Nesbea, „Kišne pse“ Dejana Stojiljkovića, „Kradljivca luridijuma“ Bobija Pirsa, „Vešticu iz Portobela“ Paula Koelja i „Deveti život Luja Draksa“ Liz Džensen.
 
Ovaj poklon sigurno će motivisati Anu da i ubuduće čita, a kao član Laguninog kluba čitalaca imaće popuste na kupovinu u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.
 
Ana nam je otkrila da najviše voli da čita trilere i naučnu fantastiku, a Lagunine knjige čita godinama unazad. „Moram da priznam da mi je do sada knjige kupovala drugarica sa svojom karticom Laguninog kluba čitalaca, ali sada konačno i ja imam svoju karticu“, rekla je Ana.
 
Članstvo u Klubu čitalaca stiče se kupovinom makar jedne Lagunine knjige preko sajta www.laguna.rs ili u Laguninim klubovima čitalaca i aktivira se narednog radnog dana.
 
Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču brojne pogodnosti i popust od 10% u odnosu na knjižarske cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin klub čitalaca“.
Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim. Sa novom karticom u svim Laguninim klubovima u knjižarama Delfi članovi Kluba stiču pravo na popust od 5% na ostala domaća i strana izdanja, a prilikom kupovine 3 ili više knjiga popust od 10%. Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 5% prilikom kupovine artikala gift programa u svim knjižarama Delfi i Delfi Skveru, a tu je i specijalni rođendanski popust od 40% koji članovi mogu ostvariti prilikom kupovine najviše 3 Lagunine knjige na svoj rođendan.
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame