Dobar START za još bolji dan.

Giga Moravac smislio nastavak serije: Popadići bi se izdržavali od nas penzionera!

11. okt 2017.

 

Marko Nikolić najveći je zagovornik da se snimi nastavak kultne serije „Bolji život“.

Giga Moravac smislio nastavak serije: Popadići bi se izdržavali od nas penzionera!
.
 
Glava porodice Popadić, čuveni Giga Moravac, otkrio je gostujući u emisiji „TV lica - kao sav normalan svet“ šta bi bilo s Emilijom i njihovom decom nakon tri decenije.
 
Žrtve tranzicije
 
- Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen „Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam - započinje priču Nikolić.
 
 
Glumac je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.
 
- Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosveti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe - šali se Nikolić.
 
 
Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.
 
 
 
 
Celo selo izašlo sa svadbe
 
- Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku decu - otkriva glava porodice Popadić.
 
Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživeti takvu popularnost kao „Bolji život“.
- Svi su otišli sa svadbe da gledaju „Bolji život“. Celo selo je izašlo - rekao je Nikolić.
 
Marko Nikolić ima ćerku Minu, koja je nedavno diplomirala glumu. Naslednicu i dalje zove „sine“, a pored ljubavi prema umetnosti, usadio joj je i strast prema vodi, brodovima i pecanju. Mina će naslediti i njihov brod usidren u višnjičkoj marini.
- Iz trećeg puta sam upisala glumu, kao i tata. Imali smo iste ocene - osmice i tri desetke - rekla je Mina.
 
Kurir / LJUBOMIR RADANOV
 
Foto: Luka Šarac, Zorana Jevtić, Printscreen

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame