Dobar START za još bolji dan.

Dan za Vas sa Draganom Jovanović u susret praznicima

24. dec 2016.

Dragana Jovanović okupila brojne žene na svečanom, novogodišnjem Danu za Vas

Dan za Vas sa Draganom Jovanović u susret praznicima
Dragana Jovanović, renomirani life, health i business u nedelju, 18. decembra 2016. godine zajednički su organizovali svečano, novogodišnje izdanje Dana za Vas, tradicionalnog i besplatnog tematskog  događaja za žene koji promoviše body & soul koncept ličnog razvoja Dragane Jovanović.
 
S istekom stare 2016. godine i ulaskom u Novu 2017., inspirativna tema održanog Dana za Vas bila je New You, pri čemu su žene uz vođstvo Dragane Jovanović otkrivale kako da svoju „Novu Ja“ uvedu u Novu 2017.
 
Umesto novogodišnje čestitke Dragana Jovanović je poručila svim učesnicama Dana za Vas da uvek možemo posmatrati život sa vedrije strane i da možemo uvesti zahvalnost kao način na koji posmatramo život.
 
“Kažu da pametni uče iz tuđih iskustava, a glupi iz svojih. Ne slažem se sa tim. Smatram da je svaki profesionalac nekada bio amater i da nema znanja bez grešaka, rada i teških momenata. Mudrost je kada iz njih naučimo ko smo – da smo mnogo više od onoga što smo mislili i kada sa tim saznanjem krenemo u Novu 2017! Možemo da budemo zahvalni za svako iskustvo koje nam je donelo još više snage, još više mudrosti, jer to je život!“, poručila je Dragana Jovanović, koja je u pauzama potpisivala svoje knjige „Sreća je u nama“ i „Uspeh je u nama“. 
 
„Budimo zahvalne za svaki dan u ovoj godini koja je pri kraju, za baš svaki, svaki dan koji nas je ojačao. Budimo zahvalni ljudima koji su nas izneverili i koje smo otpustili iz svog energetskog prostora – oni su stvorili mesta za nove, mnogo inspirativnije, koji su u njega ušli.  Imamo razloga biti zahvalne i što smo pune energije da stvaramo novo umesto onog starog kome je došlo vreme da ode, zahvalne za svaki izazov, koji nam je, dok je trajao, izgledao nerešiv, jer nam je pomerio lične granice i ojačao veru da imamo nekoga ko ozbiljno brine za nas. Konačno, budimo zahvalne što prihvatamo život takav kakav jeste. Bio bi neopisivo dosadan da imamo samo lepe momente, zar ne?“, poručila je s Dana za Vas  Dragana Jovanović, uz poziv ženama za ponovni suret na prvom Danu za vas u 2017. godini, koji će se održati u februaru, na istoj lokaciji – Tulip Inn hotelu.
 
Na  Danu za Vas: New You, preko dvesta žena uživalo je u programu radionica ličnog razvoja prema Body & Soul konceptu Dragane Jovanović, uz posebnu premijernu radionicu New You i nezaobilaznu Office Yogu by Dragana Jovanović, a progam se sastojao i od skečeva iz Stand upa iz Čiča Tomićeve kolibe u izvođenju popularnog glumca i stand up komičara Ivana Tomića i sesije „Tips & Tricks“ za novogodišnju šminku,  beauty trenera Milice Jevtić. Druženje je dodatno učinila zanimljivom Grand Aroma sa svojim kolačićima sreće i afirmacijama i porukama Dragane Jovanović, a u nekima od kolačića krile su se i vredne nagrade za novogodišnju tombolu. Dok je žene u pauzama svojom vodom energizirala Mg Mivela, događaj se završio novogodišnjom  zdravicom, uz organska vina McC McCulloch Wines.
 
U sklopu Dana za vas održana je humanitarna akcija za devojke iz Dečijeg sela „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske  Kamenice, u saradnji s magazinom Lepota i zdravlje. Humanitarnu akciju je  na samom Danu za Vas lično najavila i predstavila Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina Lepota i zdravlje, u prisustvu  petnaestak devojaka iz Dečijeg sela, koje su učestvovale u radionicama na Danu za Vas.
 
Sve besplatne sadržajena Danu za Vas i poklone za novogodišnju tombolu i uživanje u ovom ženskom networkingu  omogućili su sponzori: Grand Aroma, Mg Mivela, dm – drogerie markt Srbija, REDA Milano,  Maybelline Srbija, Laguna i McC McCulloch Wines.
 
Više o programima i nadolazećim seminarima Dragane Jovanović potražite na njenoj web stranici: http://www.draganajovanovic-bodysoul.com/

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame