Dobar START za još bolji dan.

Napravite mapu snova koja po Feng Shui-u ispunjava najvažnije želje!

09. sep 2016.

 

Mapa želja, ili kako je još nazivaju, Mapa blaga – jedinstven put (po Feng Shui) za ispunjenje najvažnjh želja.

Napravite mapu snova koja po Feng Shui-u ispunjava najvažnije želje!Potrebno je samo da postavite na Mapi želja slike, koje su oličenje Vaših snova i vrlo brzo ćete videti da vaše želje počinju da se ostvaraju. Kako to funkcioniše? Zašto želje počinju da se ispunjavaju kao po magiji? Sve je vrlo jednostavno – stvaranje Mape želje usmerava vaše misli u pravom smeru, mi ne samo da maštamo – mi maštamo sa namerom. Kada pogledamo kartu, naša podsvest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja. Kao rezultat toga, naši najvažniji snovi počinju da se ostvaraju jedni za drugima. Ne verujete? Proverite.Kako i kada napraviti Mapu želja?

Izaberite dan. Inače, svaki poduhvat najbolje je počinjati na rastući mesec (doba rastućeg meseca traje dve nedelje, između mladog i punog meseca).

Stvorite atmosferu: izluftirajte sobu, uključite laganu muziku, ne dozvolite da Vas neko ometa, zaronite u „san“ i počnite stvarati viziju sledeće godine vašeg života: kakva ste osba, kakva želite da budete, šta ćete da radite, gde ćete da živite, kolike ćete da zarađujute, šta cete kupiti, kakvi su vaši planovi.. Počnite da zapisujete. Pišite što je moguće jasnije. Pronađite slike u časopisima, koje određuju i definišu Vaše želje. Slike nalepite na vasu Mapu želja, zabeležite datume (otprilike kad želite ispunjenje svake želje).

 

Pravimo mapu želja

Uzmite list papira, može i veći, recimo iz bloka br.5. Podelite na devet ravnih delova. Svaki deo obojite bojama po Feng šui-u. Pripremljene slike sa svojim željama lepite u određene delove Vaše mape:
 

 

 

 
 Najboje je poceti od sredine i nastavite u smeru kazaljke na satu. Glavna stvar u ovom magičnom procesu da osetite radost, ljubav, sreću, zamislite da je Vaša želja već ispunjena i koliko ona vas čini srećnim.

Savet: da biste unapredili svoje magične želje – na mapu lepite svoje slike. Na primer, ako želite stan (u delu novac, bogatstvo), stavite u prozore ove slike lica članova svoje porodice. Ispod svake slike preporučuje se napisati: na primer, „kupiću stan“ i staviti datum (opcionalno) kad želite i planirate ispunjenje određene zelje. Samo nemojte biti nerealni.

 

 

  
 


Kada će se želje ispuniti?

To zavisi od mnogih faktora. Neke želje mogu biti ispunjene u roku od nedelju dana, neke u periodu od jedne do pet godina.

Pravila sam ovu kartu prošle godine i mogu vam reći da su se 60% mojih želja već ispunile. A poznajem i ljude koji su napravili mape želja i imaju samo pozitivne promene u svojim životima, jer se želje zaista ispunjavaju. Samo treba verovati u to.

Želim Vam sreću i neka svi Vaši snovi postanu java!

 

(Izvor: Uspesnazena)


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame