Dobar START za još bolji dan.

Koncerti za bebe i decu

29. sep 2016.

Druga sezona koncerata 2016/ 2017. će biti izvedena pod sloganom "Muzika je jezik kojim govori ceo svet". 

Koncerti za bebe i decu
U toku prve sezone Baby Artysh koncerata za bebe i decu do tri godine 2015/ 2016. održano je blizu 90 koncerata koje je posetilo preko 2 hiljade mališana sa svojim roditeljima. Program su izvodili diplomirani muzičari i deci predstavili klasičnu muziku i popularne dečije melodije u aranžmanima za violinu, klavir, kontrabas, saksofon, klarinet i flautu. Koncerti su održani u Beogradu u saradnji sa Kolarčevom zadužbinom, Kulturnim centrom Beograda, Centrom za korektivnu gimnastiku, Centrom za negu i zaštitu odojčad, dece i omladine, Specijalnim vrtićem Venčić za decu višestruko ometenu u razvoju. Upriličena su i gostovanja na arTz festivalu u Tuzli (BiH), Danima orgulja u Beogradu, Danima kulture u Čačku kao i Nušićijadi 2016. u Ivanjici.
Druga sezona koncerata 2016/ 2017. će biti izvedena pod sloganom "Muzika je jezik kojim govori ceo svet". Smeniće se različite koncepcije programa, tematski opredeljene, sa idejom da se kroz muziku oslika i poveže ceo svet. Kako različite kulture, narodi i narodnosti, tako i čovek koji sa prirodom pronalazi zajednički jezik i živi u skladu sa njom.
 
Na samom početku najmlađi će moći da čuju kompozicije inspirisane tradicionalnim melodijama naroda svih krajeva sveta: Francuska, Rusija, Argentina, Norveška, Brazil, Mađarska, Srbija, Sirija, Bugarska, Španija, Kuba, Meksiko. Repertoar će biti u aranžmanima za violinu, klavir i harmoniku. Članovi tima Umetničkog udruženja ARTYSH:LAB koji će izvoditi program su Marko Lukić- harmonika, Nataša Kuzmanoski- klavir, Bojana Dadić- violina, Mina Mladenović- violina, Neda Aleksić- klavir.
 
Cena karte je 500 dinara za dete u pratnji jednog odraslog.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame