Dobar START za još bolji dan.

EFEKAT VEŠTAČKIH TREPAVICA - ALEKSANDRA PAKIĆ

26. jul 2016.

Već ste navikle na sjajne savete koje za vas priprema naša saradnica, šminkerka Aleksandra Pakić. Ovog puta, Aleksandra vam otkriva kako da negujete trepavice ali i par trikova da postignete efekat veštačkih trepavica običnom maskarom! Više Aleksandrinih radova možete pogledati na njenoj zvaničnoj stranici Aleksandra Pakić.

EFEKAT VEŠTAČKIH TREPAVICA - ALEKSANDRA PAKIĆ

TRIK SAVET:

Pre nanošenja maskare, obavezno koristite uvijač za trepavice. Na ovaj način ćete automatski "otvoriti" oči, te podići trepavice koje će tako doći do izražaja. Ako nemate uvijač za trepavice, nanestite maskaru i dok je još vlažna, prstima nežno povucite trepavice prema gore. Neće izgledati savršeno kao kada koristite uvijač, ali svakako će biti bolje nego sa samom maskarom.Takođe, za duge i guste trepavice možete da uradite sledeće: nakon što ste uvili trepavice, pospite ih sa malo dečijeg pudera. Sačekajte par minuta da trepavice upiju puder te nanesite maskaru.
 
 

NEGA TREPAVICA:

Takođe je važna nega trepavica. Iskoristite staru četkicu od maskare koju ste prethodno oprali od tragova stare maskare, i namažite trepavice četkicom na koju ste prethodno naneli tanak sloj vazelina. Ovaj postupak ponovite više dana za redom, promena je zagarantovana.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame