Dobar START za još bolji dan.

Napravite piling za lice od kafe - rezultati su odlični!

08. sep 2016.

 

Maska od kafe i ovsenih pahuljica odlična je za lice, jer ubrzava cirkulaciju, zateže, tonira, a istovremeno je i piling.

Napravite piling za lice od kafe - rezultati su odlični!Maska od kafe i ovsenih pahuljica odlična je za lice, jer ubrzava cirkulaciju, zateže, tonira, a istovremeno je i piling. Efekat je vidljiv odmah nakon skidanja maske, koža je glatka i sveža, a nema tragova iritacije.

Sastojci: 1 kašičica kuvane kafe, 1 kašičica sitno mlevenih ovsenih pahuljica.

Skuvajte kafu s malom količinom vode, pokrijte je tacnom i ostavite da odstoji dok ne postane mlaka. Sameljite pahuljice u mlinu za kafu ili u blenderu. Kada kafa dovoljno odstoji, dodajte u nju ovsene pahuljice i mešajte da dobijete kašastu masu. Ako je previše gusta, dodajte kašičicu tople vode i promešajte.

Masku nanesite na lice vrhovima prstiju, kružnim pokretima, izbegavajte deo oko očiju i usana. Isperite toplom vodom i stavite hidratantni tonik ili kremu. Nakon nege lica skuvajte jednu kaficu sebi i ukoliko želite još recepata za prirodne maske posetite sanportal.info i  uživajte u čitanju uz kaficu!

 

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame