Dobar START za još bolji dan.

„BUTIK LEPOTE“ je pravo mesto za vas

31. avg 2016.

Vlasnica salona, za naš portal naglasila je da joj je najbitnije da svaka osoba koja uđe u njen salon izađe zadovoljna...

„BUTIK LEPOTE“ je pravo mesto za vas

 

„Butik Lepote“ postoji već dugi niz godina, i iza sebe ima mnoštvo zadovoljnih klijenata, među kojima su i mnoge javne ličnosti sa naše scene.
 
Salon je opremljen visoko kvalitetnom opremom i za potrebe ulepšavanja koriste se najjkvalitetniji materijali kako bi klijentima bila obezbeđena  vrhunska usluga. U ovom salonu možete pronaći sve što vam je potrebno da budete lepe i negovane na jednom mestu: Nadogradnju svilenih trepavica, ženskog frizera, izlivanje noktiju gelom, MegaSun solarijum sa čokoladnim lampama, profesionalno šminkanje, iscrtavanje obrva japanskom metodom, ali i farbanje i čupanje obrva. Pored navednih usluga, možete uraditi i trajnu šminku, kao i botox i hijaluron. „Butik Lepote“ pored usluga nege nežnijeg pola, u svom asortimanu pruža uslugu i muškog frizera.
 
 
Vlasnica salona, za naš portal naglasila je da joj je najbitnije da svaka osoba koja uđe u njen salon izađe zadovoljna i dobije za svoj novac kvalitetnu uslugu. U to smo sigurni da je tako, jer svoj termin morate zakazati na vreme usled velikog interesovanja na broj telefona  069/369-69-37 ili posetiti Facebook stranicu koja broji preko 11.000 ljudi što je takođe jedan od pokazatelja atraktivnosti i kvaliteta rada salona :
Butik Lepote – Frizersko-kozmeticki salon. Salon se nalazi u centru Beograda, u ulici Kneza Danila br. 56.
 
Odlučite se za svoju boju noktiju ili možda promene frizure sa timom kome možete verovati.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame