Dobar START za još bolji dan.

6 najskupljih beauty tretmana: Nega kavijarom, maska od zlata, masaža kaktusom...

19. okt 2017.

Istražili smo najskuplje i najneobičnije tretmane, a u nastavku možete saznati više.

6 najskupljih beauty tretmana: Nega kavijarom, maska od zlata, masaža kaktusom...
 
Beauty industrija već dugo nameće standarde lepote kojih se nekad gotovo nemoguće pridržavati. Odrastamo listajući časopise u kojima je koža svima uvek savršeno glatka i zategnuta, bore su nepostojeći problem, a celulit pojam o kojem se nevoljno govori govori. 
 
Pojava društvenih mreža je ovaj fenomen podigla na viši nivo, pa se tako danas naveliko služi filterima koji će vas nakon već nakon jednog klika učiniti lepšima.
 
Koliko god se otvoreno priča o tome da su takve fotografije nerealne i forsirana priču oko lepote koja dolazi iznutra, činjenica je da će većina i dalje biti voljna da plati veću količinu novca da isproba novu "čudotvornu" kremu o kojoj se priča ili pak tretman koji, navodno, sigurno uklanjanje celulit. Istražili smo najskuplje i najneobičnije među takvim tretmanima, a u nastavku možete saznati više.
 
1. Plasmolifting
 
Ako govorimo o trenutno najpoželjnijem tretmanu u svetu bogatih i slavnih, upravo je ovo onaj s kojim treba započeti. Šira publika ga je upoznala preko Kim Kardashian pre nekoliko godina, a zanimanje i dalje ne prestaje. Često nazivana i "Vampire Facelift", ova metoda podrazumijeva ubrizgavanje vaše krvne plaze injekcijama u lice, što bi trebalo da ima efekt pomlađivanja. Ako se odlučit na takvo što, budite spremni da izdvojite oko 1500 dolara po tretmanu.
 
2. Nega kavijarom
 
Ova ekskluzivna namirnica se ne nalazi samo u najboljim svetskim restoranima, već i kozmetičkim centrima. Verojatno najpoznatija linija koja uključuje kavijar je ona kuće La Prairie, rađena za efekt svetlije kože, zaglađivanje kože i njeno pomlađivanje. Puni tretman ovom linijom se može isprobati u sklopu hotela Ritz Carlton na Manhattanu, a košta će vas oko 1250 dolara.
 
 
 
 
3. Kupka vodom Evian
 
Da, i to je moguće! Za basnoslovnih 11 hiljada dolara se možete kupati u hiljdama litara vode Evian. Usluga je dostupna isključivo u penthouseu Hotela Victor u Miamiju, a priča se da ga često koristi Serena Williams.
 
4. Masaža dragim kamenjem
 
Ako se kojim slučajem zateknete u nekom od hotela u vlasništvu Donalda Trumpa, raspitajte se za ovu sasvim posebnu masažu. Sat i po će vas koštati oko 300 dolara, a masiraće vas safirima, kristalima ili rubinima. Ovaj tretman obuhvavata masažu celog tela preko kojeg se prelazi kamenjem, uz prethodno nanošenje ulja.
 
 
5. Maska od 24-karatnog zlata
 
Od davnina je poznato kako zlato ima svojstvo pomlađivanja i zaglađivanja kože. Drugim rečima, zlato je u svetu kozmetike dobro poznato. Radi se o tretmanu čišćenja lica nakon kojeg se stavlja maska od zlata u formi ulja. Ako želite da isprobate deluje li zlato blagotvorno i na vašu kožu, spremite se da izdvojite između 200 i 400 dolara.
 
6. Masaža kaktusom
 
Jedan od najpoznatijih tretmana meksičkog hotela Four Seasons je svakako masaža kaktusom. Zvuči bolno, ali zapravo nije, budući da se bodlje uklone pre tretmana. Iz posebnih vrsta se dobija se tečenost koja liči na onu iz aloe vere i umiruje kože i čini ju hidrantnom. Brzo se upija i ne ostavlja osećaj lepljivosti na koži, što je dodatan plus. Ali za to ćete morati platiti oko 400 dolara...
 
Izvor: Buro247

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame