Dobar START za još bolji dan.

Proverite koja dijeta vam odgovara prema višku kilograma

09. sep 2016.

 

U slučaju da želite da smršate, morate voditi računa o tome u koju grupu spadate, da li u one koji imaju problem sa viškom od 3 kilograma ili u one koji moraju da skinu preko 10 kilograma.

Proverite koja dijeta vam odgovara prema višku kilograma
Popularne dijete nisu podjednako efikasne za sve. U slučaju da želite da smršate, morate voditi računa o tome u koju grupu spadate, da li u one koji imaju problem sa viškom od 3 kilograma ili u one koji moraju da skinu preko 10 kilograma. Posetite portal dijetaplus.com i pronađite odgovarajuću dijetu za vas.


Imate do 5 kg viška

Vi spadate u grupu koja može lako i brzo da izgubi višak kilograma. Dovoljno je da smanjite slatkiše, gazirana pića, alkohol i masnu hranu.Ubacite što vise povrća u ishranu i konzumirajte ribu. Nemojte jesti posle 8 sati uveče i gledajte da se dobro naspavate jer kada ste neispavani, imate potrebu za većim unosom hrane.

 

  

 

Imate od 6 do 10 kg viška

Ako pripadate ovoj grupi, izbacite iz ishrane slatkiše, alkohol, brzu hranu,beli hleb,masnu hranu, mleko i punomasni jogurt. Od gaziranih pića smete samo kiselu vodu. Steknite naviku da jedete više puta na dan ali manje obroke, obavezno kuvano ili dinstano. Jedite što vise povrća i voća.Ubacite integralni ili crni hleb.


Imate preko 10 kg viška

Da biste postigli uspeh u smanjivanju kilograma, vi ne smete da gladujete. Uvedite više obroka dnevno, najbolje je da jedete na svaka tri sata, odnosno ukupno 5 puta dnevno. Svi obroci treba da budu isti po količini. Izbacite, slatkiše, alkohol, gazirana pica, masnu hranu, beli hleb, mlečne proizvode. Ubacite što više povrća, voća, nemasnu ribu i piletinu. Rigorozne dijete nisu za vas, efikasnije je da mršavite po kilogram nedeljno.

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame