Dobar START za još bolji dan.

I POZNATI GLADUJU - POGLEDAJTE 5 ZANIMLJIVIH DIJETA!

25. jul 2016.

Ako ste mislili da oni nemaju nikakvih problema sa izgledom-varate se. Naime, i one kao i sve žene vode borbu sa kilogramima ali su njihove dijete krajnje rigorozne i muče sebe izgladnjivanjem. Ukoliko želite da nađete neku dijetu koja nije rigorozna i zasniva se na zdravim prinicpima ishrane posetite portal dijetaplus.com na kome ćete naći sve što vas interesuje!

I POZNATI GLADUJU - POGLEDAJTE 5 ZANIMLJIVIH DIJETA!

1) KRISTINA AGILERA

 
Ova pevačica je u jednom trenutku držala "Obojenu sedmodnevnu dijetu". To znači da je jela samo hranu jedne boje u toku jednog dana. Prvog dana jela je belu, drugog dana crvenu, trećeg zalenu, pa narandžastu, ljubičastu, žutu i zadnjeg dana hranu svih boja.
 
 

2) VIKTORIJA BEKAM

 
Viktorija se kune u "Alkalnu dijetu" koja podrazumeva da 70 odsto namirnica koje su unesu mora da bude sveže, iz koje su izbačeni proizvodi od kravljeg mleka i u kojoj proteini treba da se unose umereno. Ova dijeta je veoma zdrava, jer reguliše nivo pH vrednosti tečnosti u telu.
 
 

3) DŽENIFER ANISTON

 
Nakon mnogo nezdravih dijeta, Dženifer se okrenula jednoj zdravijoj dijeti. Počela je da jede hranu za bebe i da se pridržava dijete koja se bazira na kokosovom ulju, koje poboljšava metabolizam i  ubrzava gubljenje kilograma.
 
 
 
 

4) MEGAN FOKS

 
Megan se jedno vreme pridržavala "Sirće-dijete" – pila je čašice sirćeta kako bi pročistila stomak.
 

5) KIM KARDAŠIJAN

 
Kim je držala mnoge dijete kako bi očuvala svoju vitku liniju. Jedno vreme je bila na Atkinsovoj dijeti, jedno vreme je jela samo makrobiotičku hranu, a jednom je potpuno izbacila gluten, šećer i mlečne proizvode iz ishrane.
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame