Dobar START za još bolji dan.

BRAVO TAMARA: SMRŠALA JE 54KG I SADA JE VAMP, PRELEPA ŽENA!

25. jul 2016.

Tamara Dragović je za naš portal otkrila kako je uspela da izgubi 54 kilograma i drastično promeni ne samo izgled nego i život. Tamara je bila ljubazna i odgovorila na naša pitanja sa ciljem da motiviše što više žena koje žele da oslabe i učine nešto za sebe. Mi se i ovim putem zahvaljujemo divnoj Tamari koja je maserka po struci što je svoje iskustvo podelila sa nama a sigurni smo da će i vama značiti. Fotografije pre i posle govore više od bilo kakvih reči. Još jednom - bravo Tamara!

BRAVO TAMARA: SMRŠALA JE 54KG I SADA JE VAMP, PRELEPA ŽENA!

Šta je glavni uzrok motivacije da smršaš?

TAMARA: Glavni uzrok motivacije je zdravlje jer bukvalno nisam mogla ustati iz kreveta. Na drugom mestu definitivno izgled, bila sam jako nesrećna jer sam izgubila osobu koju sam volela, nije mogao da bude s amnom uprkos ljubavi koju je osećao prema meni.
 

Čega si se odrekla u ishrani, a šta si povećala?

TAMARA: Odrekla sam se skoro potpuno ugljenih hidrata. Povecala sam proteine i zdrave masti. Sireve i mlečne proiizvode sam svela na minimum.
 

Koliko si ukupno izgubila kilograma, i kakve su reakcije okoline?

TAMARA: Za pet meseci sam izgubila 54 kilograma. Bilo je zimsko vreme, slabo sam izlazila napolje a dijetu sam držala od 1. januara do 1. maja. Kada su me komšije sretale nisu mi se javljali jer nisu me prepoznali! (smeh)
 
 
 

Kako si se osećala sa viškom kilograma, a kako sada i koliko problem sa kilažom može da utiče na samopuzdanje i obavljanje normalnih aktivnosti?

TAMARA: Bez obzira na višak kilograma, ja sam se osećala jakom, ali nisam imala puno kondicije, puls i pritisak su činili svoje - 150/100 svako jutro u mirovanju. Što se tiče samopouzdanja bila sam užasno. Nisam imala volje ni za šta. Povukla sam se u sebe i nisam izlazila, odbijala sam sve moguće pozive za proslave jer nisam ni imala šta da obučem! Kada sam smršala ceo svet je bio moj, čak  i pertle na patikama mogu vezati bez problema! (smeh)
 

Koji je tvoj savet svima koji žele da smršaju?

TAMARA: Najvažniji su redovni obroci, ne varati u dijeti. Zamislite sebe u najboljem izdanju i  kako bi ste voleli da izgledate, i stalno neka vam to bude u podsvesti. Kada je najteže vi tada budite najuporniji.
 
 

Tvoj životni moto je?

TAMARA: Moj životni moto je "Pobediti nekog - jaki ste, pobediti sebe svemogući ste"!

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame