Dobar START za još bolji dan.

’Retouch Yourself’ u galeriji Stab

20. dec 2016.
Pozivamo Vas da u petak, 23.12. u 21h u galeriji Stab, prisustvujete večeri koju organizuje ekipa Slavimo Umetnost. 
’Retouch Yourself’ u galeriji Stab
’Retouch Yourself’ je promociju brenda Offset, prilika gde će kroz Galeriju Štab, na interkativan način posetioci uživati u žurci i modelima- balerinama koje će kroz svoj preformans predstaviti dizajnersku inovaciju. 
 
Pored preformansa, prisutna će biti i izložba fotografija modela Sonje Jocic fotografa Marka Milanovića (Audrey Stecinjo) i Verene Madragore, kao i mogućnost upoznavanja sa radom šminkera Daniele Palavestre i Danke Topalovic. 
 
Od 21h do 23h održaće se POP UP store gde će po promotivnim cenama posetiocima biti omogućena kupovina modela i asesoara kreatorke Sonje Jocić, kao i odabranih komada brenda Offset, uz galeriju slika Sonje Jocic. Posetioci će imati priliku da probaju, rezervišu svoje omiljene komade i novogodišnje poklone. 
 
Sonja Jocić je završila master Lepih umetnosti, sa specijalizacijom iz modnog dizajna na „Swedish School of Textiles” u Boråsu, Švedskoj (2014). Pre sticanja mastera stekla je zvanje diplomiranog modnog dizajnera, na ‘’Visokoj tekstilnoj strukovnoj školi za dizajn tehnologiju i menadžment’’ u svom rodnom gradu - Beogradu (2010). Ostvarivsi brend pod sopstvenim imenom koji iza sebe ima ukupno sedam kolekcija, takodje je nosilac šest prestižnih modnih nagrada: Nagrade za najboljeg internacionalnog dizajnera "The Best International Designer Award" u okviru MB Fashion Week-a Central Europe u Budimpešti (2016), ‘’Harper’s Bazaar Award’’ za za doprinos razvoju kvaliteta stvaralaštva modnoj sceni (2016), nagrade ‘’Boris Nikolić’’ za savremeni modni izraz (2016) “BazArt Fashion Award Marija Kranjc” za najbolju modnu kolekciju (2015), “ELLE Fashion Award” za najupečatljiviju reviju prikazanu na Belgrade Fashion Week-u (2014) “Textil Young Designer Award” za najboljeg mladog modnog kreatora (2014). 
www.sonjajocic.com

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame