Dobar START za još bolji dan.

„BEOGRADSKA ZIMA”

15. dec 2016.

Da li ste spremni za klizanje? Ako jeste onda imate više lokacija.

„BEOGRADSKA ZIMA”

ZIMSKI FESTIVAL „ICE@TAŠ”

 
15. decembar 2016 – 15. februar 2017.
 
 
Klizalište na Tašmajdanu će u određenim terminima biti besplatno, uz prateći muzički program svakoga dana, prazničnu rasvetu, predstave za decu, nastupe mađioničara, a svakog petka održavaće se „Retro party night” – sa tematskom muzikom iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Kao poseban deo programa, u Tašmajdanskom
parku biće izvođene bajke za decu i konstruisan muzički zamak.
 
 
 

TRG BAJKI

 
15. decembar 2016 – 15. januar 2017. godine.
 
 
Na platou ispred Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić”,  postavljena je Kuća bajki, u kojoj će se svakodnevno igrati srpske narodne bajke i bajke Braće Grim.
 
Na trgu će biti postavljene i tezge na kojima će biti predstavljeni stari srpski zanati i rukotvorine, kao i malo lutkarsko pozorište.
 
 
 

KLIZALIŠTE NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA

 
15. decembar 2016 – 1. februar 2017.
 
 
Na Trgu Nikole Pašića  postavljeno je klizalište koje će raditi svakodnevno sa dnevnim umetničkim programima, sportskim događajima i nastupima muzičkih bendova i di-džej-eva.
 
 
 

SAVSKA PROMENADA

 
16. decembar 2016 – 15. februar 2017.
 
 
Na Savskoj promenadi organizovan je raznovrsni programi za decu i odrasle: koncerti, humanitarne akcije, vatrometi, takmičenja i podela paketića, koji će učiniti ovaj deo grada mestom praznične idile.
 
Manifestacija će imati i humanitarni karakter, a od ove godine „Beograd na vodi” će se uključiti u akciju „Ulica otvorenog srca”. 
Koncerti: Kiki Lesendrić i Piloti i Tropiko bend 29. decembar 2016.
 
 
 
 

DEČJA NOVA GODINA

 
16. decembar 2016 – 30. decembar 2016.
 
 
Na Beogradskom sajmu svakodnevno će se održavati besplatni programi za decu. Među 39 planiranih programa je 11 pozorišnih predstava za decu gradskih dečjih pozorišta, 18 muzičko-scenskih programa, od čega devet sa novogodišnjim predstavom, osam gala novogodišnjih programa sa nastupima glumaca, voditelja, pevača, horova, orkestara i baleta, kao i dva ekskluzivna programa sa poznatim glumcima i pevačima, učesnicima DKCB-ovog festivala Dečje beogradsko proleće 2016.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame