Dobar START za još bolji dan.

Završen 6.FEDIS: Seка Sabljić dobitnica "Zlatne antene"

13. okt 2016.

 

U prepunoj galeriji, legendarnu Seku Sabljić publika je dočekala gromoglasnim aplauzom...

Završen 6.FEDIS: Seка Sabljić dobitnica "Zlatne antene"

 

Glumica Jelisaveta Seka Sablić i scenarista Gordan Mihić ovogodišnji su dobitnici nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj televizijskoj produkciji, na šestom, međunarodnom, Festivalu domaćih igranih serija – FEDIS.

Festival domaćih igranih serija FEDIS, održao se u utorak, 11. i sredu, 12. oktobra 2016. godine u Galeriji 73 na Čukarici. Na jedinoj manifestaciji koja tretira serijski igrani program u region učestvovale su televizijske serije: Čizmaši, Komšije, Andrija i Anđelka, Prvaci sveta i Vere i zavere, kao i TV serije iz regiona: Lud, zbunjen, normalan (BiH) i Kud puklo da puklo (HR).

U prepunoj galeriji, legendarnu Seku Sabljić publika je dočekala gromoglasnim aplauzom, a pored nje, veliku pažnju prisutnih izazvala je mlada glumica Nina Janković, kao i Sloboda Mićalović koja je vidno raspoložena ćaskala sa prisutnima.

Seka je održala kratak, duhovit govor u svom stilu i zahvalila se publici koja je bodri sve ove godine, ali je na kraju dodalala: "Hvala vama svima, ali, hvala i meni. Ja sam sve te uloge igrala".

Idejni tvorac i pokretač Festivala domaćih igranih serija je Nenad Milenković novinar, kulturolog i producent.


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame