Dobar START za još bolji dan.

VIDEO: Pogledajte šta Gibonni poručuje beogradskoj publici!

03. nov 2016.

Pop kantautor Džiboni (Gibonni) kaže da će najviše od publike zavisiti koliko će trajati njegovi koncerti u Sava Centru.

VIDEO: Pogledajte šta Gibonni poručuje beogradskoj publici!
Pop kantautor Džiboni (Gibonni) kaže da će najviše od publike zavisiti koliko će trajati njegovi koncerti 11, 12. i 15. novembra u beogradskom Sava centru.
 
"Nama će biti odlično. Koncert će trajati koliko vi budite željeli da traje. I koliko mene grlo bude držalo. Biće nam super, to znam 100 posto", kaže Džiboni u video poruci fanovima.
 
 
 
 
Zlatan Stipišić-Gibonni se vraća u prestižnu beogradsku dvoranu, koju je tri puta punio u decembru 2014. godine, kako bi sada predstavio svoj deo "Familije" (2016), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. Sa albuma su Džibonijevi hit singl/spotovi "Onako, od oka" i "Udica".
 
"Naravno, beogradska publika će čuti neke pjesme sa 'Familije', ali će koncerti biti presjek čitavog mog rada. Nove pjesme zaslužuju da stoje sa najboljim starim. Kad neko predstavlja novi album, zna udaviti sa novima pjesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pjesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro željezo", kaže Gibonni.
Foto: Ivana Vučić

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame