Dobar START za još bolji dan.

Veslački klub "BEOGRADSKI UNIVERZITET" poziva sve zainteresovane studente da se pridruže

13. sep 2016.

 

Veslački klub "Beogradski univerzitet" su osnovali studenti 2006. godine, inspirisani najpoznatijim univerzitetskim veslačkim klubovima, Oksford i Kembridž.

Veslački klub "BEOGRADSKI UNIVERZITET" poziva sve zainteresovane studente da se pridružeVeslački klub "Beogradski univerzitet" je orijentisan na organizaciju treninga i nastupe na domaćim i međunarodnim studentskim regatama. Pored toga, Klub promoviše volonterizam i aktivizam, zdrav načina života, razvija sportski duh i neguje timski rad, čime razvija ličnost i fizičku kondiciju svojih članova, kroz izazove koji pruža sport.

Veslački treninzi se organizuju pet puta u toku nedelje, utorkom, sredom, četvrtkom od 18h, a vikendom od 10h na Adi Ciganliji sa izlaskom na Savu (lokacija Beogradskog kupatila).


O Klubu

Veslački klub "Beogradski univerzitet" su osnovali studenti 2006. godine, inspirisani najpoznatijim univerzitetskim veslačkim klubovima, Oksford i Kembridž. Motiv za osnivanje kluba je želja da veslanje postane sastavni deo studiranja na Univerzitetu u Beogradu, kao i da studenti svih fakulteta imaju mogućnosti da se bave i takmiče u ovom sportu.

 

  

 

O veslanju

Veslanje je sport koji utiče na celokupni razvoj ljudskog organizma (izdržljivost, snaga, kondicija, koordinacija, ravnoteža..), pa se iz tog razloga smatra najboljim izborom kako za rekreaciju tako i za takmičenja. U razvoju ličnosti, podstiče osobine kao što su upornost, borbenost, samopouzdanje, a posebno promoviše timski rad.

Više o dosadašnjim aktivnostima kluba možete pronaći na našem sajtu www.vkbu.org, kao i na društvenim mrežama Twitter - @burowingclub, Instagram - @veslanjebu.

 

Mondo.rs


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame