Dobar START za još bolji dan.

Večeras veselo na Winter Festu u Novom Sadu

06. dec 2016.

Peti dan „Novosadskog Winter Festa“ protekao je u veseloj atmosferi i sjajnoj žurki koju su nam priredili, prvo oni najmlađi na „raspevanoj jelki“, a zatim i oni malo stariji na centralnoj bini.

Večeras veselo na Winter Festu u Novom Sadu
Svojim pesmama i nastupom Singing Christmas Tree je ulepšao hor OŠ „Svetozar Marković Toza“, nakon toga na glavnoj bini slušali smo dva mlada benda koji su nam predstavili svoje autorske pesme, „Čupavce“ i „Tu ima zvuka“, a veče je zatvorio dobrim ritmovima DJ Kick Kong.
 
Od 18 časova na Singing Christmas Tree nastupiće hor Muzičke škole „Melodies“ iz Novog Sada. Gost „raspevane jelke“ biće novinarka RTV-a, Eržika Pap Reljin. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Next soka – Bući Bući i Vojvođanske banke.
 
Nakon nastupa najmlađih, večeras ćemo imati poseban deo programa. Od 19 časova prenosićemo na Trgu slobode koncert iz Gradske kuće. Slušaćemo ArtLink mlade virtuoze, kamerni orkestar, solista će biti pijanista iz Austrije Laurenc Ferdinand Eigner. Ovaj koncert realizuje se povodom rođendana Jovana Jovanovića Zmaja, a organizatori su Zmajeve dečije igre.
 
Program na bini nastavljamo oko 20 časova, slušaćemo bendove „Bunker 13” i “Mutant Urban Dance Ansambl”, koji su nam rekli da se prilika kao što je ova ne propušta i obećali da će svojim nastupom zagrejati Novi Sad pred novogodišnje praznike.
 
Nakon njih slušaćemo muziku po izboru DJ Sesha.
 
Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, ukrase, poklone, suvenire, otvorene su od 9 časova. 
 
Fijaker, za koji su sugrađani veoma zainteresovani, ali i mnogi gosti iz drugih gradova, do vikenda će voziti od 17 časova, a naknadno ćemo vas obavestiti kog dana će raditi i u dve smene, pa ćete moći da se provozate već od 12 časova.
 
Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije. 
 
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame