Dobar START za još bolji dan.

UPOZNAJTE ZORANU BAJRA - ZAŠTITNO LICE START SRBIJE!

26. jul 2016.

Na takmičenju MISS MODEL SRBIJE 2016 koje se održalo u Valjevu, Zorana Bajra je ponela lentu MISS START SRBIJE i time postala naše zaštitno lice. Organizator takmičenja je agencija "NOVO LICE" koja godinama uspešno radi i šalje naše devojke na takmičenja širom sveta.

UPOZNAJTE ZORANU BAJRA - ZAŠTITNO LICE START SRBIJE!
Zorana Bajra je devojka koja nam dolazi iz Kikinde i ima 21. godinu. Na našem internet takmičenju osvojila je najviše glasova. Zorana je za naš portal otkrila nešto više o sebi - kako započinje dan, koji joj je životni cilj ali i dalje planove za budućnost.
 
 
ZORANA BAJRA:
Svaki dan mi je drugačiji i trudim se da ga iskoristim što lepše i bolje mogu. Inače jako rano ustajem, bez obzira kada legnem. U toku jutarnjeg rituala volim da popijem ceđenu narandžu ili đus. Slobodno vreme uvek imam za sebe jer mi je potrebno. Provodim ga sa porodicom i prijateljima uz kaficu ili shopping.
 
Želim da se i dalje bavim modelingom. Ovo je za mene veliki uspeh. Imam cilj i idem polako ka njemu, mada sam svesna da je potrebno još mnogo rada na sebi i truda.
 
 
Najveću zahvalnost dugujem svojoj porodici koja je uz mene i u dobru i u zlu.  Moja majka i sestra bliznakinja Helena su uvek uz mene kada mi je to potrebno. Pored njih tu su i tetka i baka sa majčine strane, tako da sam okružena divnim ženama koje mi pružaju nesebičnu podršku. U Valjevu sam provela 4 divna dana družeći se sa ostalim takmičarkama pod pokroviteljstvo "Agencije Novo Lice" koja se trrudila da nam obeybedi prijatan boravak i učini nezaboravnim takmičenje.
 
 
Učestvovala sam na prošlogodišnjem izboru za Super Model UNiverse, na kome sam osvojila titulu MISS ŠARMA i jako sam srećna što sam na ovom izboru za Miss Model Srbije osvojila lentu Miss Starta Srbije. Dosta ljudi je glasalo za mene i naravno da sam ponosna na sebe. Moto kojim se vodim da u životu je da treba da uradimo nešto što će nas nadživeti - dobro delo, uspeh u određenoj oblasti, ali pre svega porodicu.
 
Što se tiče START Srbija portala, oni su drugačiji i ne bave se politikom niti estradom, tako da uvek mogu da pronađem zanimljive tekstove, testove ličnosti ali i dosta toga iz oblasti psihologije. Veliki pozdrav svim čitaocima od mene i budite vedri i nasmejani, jer samo osmehom pobeđujemo u svim bitkama!
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame