Dobar START za još bolji dan.

UHAPŠEN LAŽNI SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Policija uhvatila velikog prevaranta!

31. avg 2016.

On se tereti da se, u periodu od februara ove godine do trenutka hapšenja, lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović...

UHAPŠEN LAŽNI SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Policija uhvatila velikog prevaranta!
On se tereti da se, u periodu od februara ove godine do trenutka hapšenja, lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović koristeći više lažnih profila na društvenoj mreži Fejsbuk.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su F.J. (23) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevare lažno se predstavljajući kao glumac Sergej Trifunović.
 
On se tereti da se, u periodu od februara ove godine do trenutka hapšenja, lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović koristeći više lažnih profila na društvenoj mreži Fejsbuk. Time je dovodio u zabludu oštećene građane da uplaćuju novčana sredstva na račun fondacije za pomoć koju poseduje Sergej Trifunović, a zapravo se radilo o računima koje je osumnjičeni otvorio kako bi preuzimao protivpravno stečeni novac.
 
Do sada je identifikovana jedna oštećena osoba koja je uplatila ukupno 345.000 dinara, a u toku su provere u vezi drugih potencijalno oštećenih osoba koje su novac uplatile osumnjičenom F.J.
 
Osumnjičeni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.
 
(Telegraf.rs)

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame