Dobar START za još bolji dan.

Počinju Novosadske dečije Zimzarije

20. dec 2016.

Šeste po redu Novosadske dečije Zimzarije, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra „Deci na dar“, svečano će biti otvorene u petak 23. decembra, u Pozorištu mladih (Ignjata Pavlasa 4) u 11 časova i trajaće sve do 13. januara 2017. godine na preko 30 lokacija u Novom Sadu. 

Počinju Novosadske dečije Zimzarije
Šeste po redu Novosadske dečije Zimzarije, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra „Deci na dar“, svečano će biti otvorene u petak 23. decembra, u Pozorištu mladih (Ignjata Pavlasa 4) u 11 časova i trajaće sve do 13. januara 2017. godine na preko 30 lokacija u Novom Sadu. Ovogodišnje Zimzarije organizuju se pod sloganom ,,Vesela alhemija" i obeležiće ih preko 140 programa za decu i poseban program za novosadske tinejdžere pod nazivom ,,TeenZim". 
 
Nakon programa svečanog otvaranja, uslediće i bazar kreativnih radionica gde će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile programe za decu tokom zimskog raspusta. 
 
Predstavnicima medija će se pored ovogodišnje ambasadorke i specijalne gošće Novosadskih dečijih Zimzarija 6, talentovane devojčice Laura Tomas obratiti i:
 
- član gradskog veća zadužen za kulturu, Dalibor Rožić i
- koordinatorka programa manifestacije, Severina Prostran Miletić iz Dečijeg kulturnog centra „Deci na dar“
 
Pozivamo vas da sa nama svečano otvorite još jedne Zimzarije i da široj publici približite sve lepe trenutke nastale tokom ove manifestacije. 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame