Dobar START za još bolji dan.

Sеćanje na Ekv - bend "Krug" svira u Božidarcu 05. novembra

04. nov 2016.

 

U centru za kulturu ,,Božidarac,, održaće se koncert u znak sećanja na kultni bend  Ekatarina Velika i njegove članove koji su nas prerano napustili.

Sеćanje na Ekv - bend "Krug" svira u Božidarcu 05. novembra
 
 
U centru za kulturu ,,Božidarac,, održaće se koncert u znak sećanja na kultni bend  Ekatarina Velika i njegove članove koji su nas prerano napustili. Motiv  benda "Krug" je da damo doprinos u očuvanju sećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pruže mogucnost mladim naraštajima koji nisu mogli EKV da čuju uživo, da deo tog duha osete na koncertu u njihovom izvođenju muzike koju svi volimo. "Mi koncerte, upotpunjene i video artom, dozivljavamo kao nasu privilegiju da sa gostima na bini,prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama", kazu članovi benda. 
 
Krug je nastao u proleće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda. Ekatarina Velika - EKV ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu. 
 
 
 
 
Članovi su: 
Marko Milivojevic, bubnjar sa najduzim stazom u EKV-u, koji je u EKV dosao 1991. i svirao na albumima DUM DUM i NEKO NAS POSMATRA, kao i na live albumu KAO U SNU. 
Dragiša Uskoković - Ćima, koji je svirao na albumima NEKO NAS POSMATRA i KAO U SNU, te na velikom broju zivih svirki u to vreme. 
Nemanja Dašić, vokal i gitara, inače član beogradskog benda Vampiri. 
Dejan Tomovic - Tomke, na klavijaturama, takođe član beogradskih Vampira.
 
Krug Ekv @ Božidarac
Subota 05.11.2016. od 20h
Gosti: Marko Aleksandar Gajic & Istočni Blok
Ulaznice po ceni od 500 din. možete nabaviti @ FELIX Shop, TC Sremska
Na ulazu na koncert cena karte će biti 700 dinara.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame