Dobar START za još bolji dan.

Rođendanski koncert Van Gogh-a protekao u sjajnoj atmosferi

28. nov 2016.
26. novembra kultna, beogradska grupa „Van Gogh” obeležila je 30 godina postojanja, mada po energiji koju su dali publici i fenomenalnom izgledu i stajlingu frontmena Đuleta, moglo bi se reći da su tek počeli da sviraju.
Rođendanski koncert Van Gogh-a protekao u sjajnoj atmosferi
Sala “Expo” centra je bila puna vernih fanova Van Gogh-a koji su zajedno sa Đuletom u glas pevali i najveće hitove poput “Neko te ima noćas” i “Ludo,luda”, ali i manje komercijalne pesme su naišle na oduševljenje publike. Numera “Tvoj smeh” je bila pravo osveženje, iako je snimljena davne 1986, Đule je rekao da do sada nije bila uvršćena na repertoar i  da je bend nije izvodio na koncertima, ali je publika  odlično reagovala na nju.
 
Numera “Klupko” je izvedena u nešto drugačijem aranžmanu, za koju možemo reći da je bila najromantičnija. Bend je sastavio koncertni repertoar tako da su se smenjivale brze pesme i balade, tako da je publika mogla i da skače i da pleše.
 
Đule je bio stilizovan poput svetskih zvezda i vladao je odlično scenom, posvećujući pažnju publici sa svake strane bine koja je bila smeštena u centralnom delu sale. U publici je bilo svih generacija, od 7-77 godina. “Van Gogh” je ovim koncertom samo potvrdio svoj kvalitet, istrajnost i doslednost jer da je drugačije ne bi mogli uspešno da postoje čak 30 godina. Čestitamo!
 
Foto: Dejan Beriza

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame