Dobar START za još bolji dan.

Pronađite radost u malim stvarima

28. dec 2016.
Da je bitno da se u Novoj godini više radujemo malim stvarima, osmesima i zagrljajima, slažu se i mladi glumci Ivan Mihailović i Vaja Dujović. Oni će u četvrtak, 29. decembra u 18 časova, kroz interaktivnu predstavu za mališane “UŠĆE novogodišnjih ukrasa” još jednom pokazati značaj darivanja i pažnje koje praznici i praznična atmosfera nose sa sobom.
 
Pronađite radost u malim stvarima
Najlepši poklon je ponekada onaj najjednostavniji. Pogotovo kada je u pitanju poklon od srca. Osmeh. Zagrljaj. Lepa reč, kao i čestitka od srca za Novu godinu. 
“Živimo u prebrzom vremenu, kada ni ne stižemo da uživamo i da se radujemo malim stvarima. Zato, prvo sebi, a zatim i svima drugima želim da im Nova godina bude ispunjena osmesima, zagrljajima, radostima, koje će podeliti sa voljenima. Možda zvuči jednostavno ili kao floskula, ali je po meni i jedino iskreno i ispravno. Ipak, posebno želim da ti osmesi, zagrljaji i radosti poteknu iz meni najvažnije institucije –  pozorišta”, kaže Ivan Mihailović.
 
Glumica Vaja Dujović kaže da je premisa kojom se uvek vodi je čuvena rečenica iz filma Mulen Ruž: “Najvažnija stvar koju ćeš ikada naučiti je da jednostavno voliš i budeš voljen”.
 
- Zato ja svima želim da u Novoj godini puno uče i pričaju o ljubavi. Želim svima da više dozvoljavamo sebi da nam se dešavaju magični susreti ljubavi, bilo da su porodični, prijateljiski ili strastveni partnerski. A za mene ne postojiinspirativnije mesto za ljubav od pozorišta i filma. Vidimo se na poznatim daskama i u 2017. godini – kaže Vaja Dujović.
 
Mališani će u četvrtak u UŠĆE Shopping Centeru imati prilike da pogledaju interaktivnu predstavu i nauče zanimljive pojedinosti o različitim kulturama, kao i o tome kako se proslavlja Nova godina širom sveta.
 
Naredno izvođenje predstave zakazano je za 9. januar naredne godine u okviru Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada koji će ove godine trajti sve do 15. januara 2017. godine.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame