Dobar START za još bolji dan.

Premijera animiranog filma “Maša i Medved”

26. dec 2016.

Premijera animiranog filma “Maša i Medved” 28.decembra u Delta sitiju.

Premijera animiranog filma “Maša i Medved”
Najbolja novogodišnja zabava za najmlađe uz “Mašu i Medveda”
 
Veliki svetski hit, animirani film “Maša i Medved”, premijerno će biti prikazan 28.decembra u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju u Beogradu u 18.30h. Ruska animirana serija „Maša i medved“ jedna je od najpopularnijih franšiza  zahvaljujući  dragim likovima Maše i njenog prijatelja Medveda, britkom humoru i zabavnom tretmanu aktuelnih tema uz edukativni sadržaj.
 
Emitovana je u 120 zemalja, a  postoji samo 20 YouTube videa koji su sakupili više od milijardu pregleda, a među njima se nalazi i 17. epizoda „Maše i Medveda“. Nakon ogromnih uspeha koje je postigao, kreatori i producenti u saradnji sa distributerima u raznim državama širom sveta, odlučili su da omoguće najmlađoj publici i njihovim roditeljima da uživaju u svom omiljenom crtaću na velikom platnu!
 
„Maša i medved“ je osvojio i  nagradu za najbolju animaciju u kategoriji „kreativni talenti“ na prestižnom Kidscreen Awards 2015 u Majamiju. „Animation Magazine“, uvrstio je jednog od kretora serije, Olega Kuzovkova, u listu animatora koji su dali nemerljiv doprinos razvoju ove industrije, a sam crtani je uvršten u listu „Animag 250: TV šou kom je suđeno da postane klasik.
 
Zanimljivi likovi i priča nisu jedini „krivci“ za ovako veliki uspeh „Maše i medveda“. Animatori ovog crtaća provode sate pokušavajući da kreiraju bezbroj izraza lica i reakcija crtanih likova, kako bi što uverljivije preneli emocije. Animacija se radi pažljivo i dosledno do detalja  kao što su hrana u frižideru i cveće na livadi. Uz to, pored Jovane Jelovac Cavnić koja pozajmljuje glas Maši, glumačkoj ekipi se pridružio i mladi Mateja Vukašinović koji je otpevao jedan song u filmu.
 
 
Ne propustite ovaj doživljaj! Idealan povod za prvi odlazak u bioskop!

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame