Dobar START za još bolji dan.

Predstava "Dobrodošli u Srbiju" gostuje po gradovima u Srbiji

03. nov 2016.

Gostovanje predstave "Dobrodošli u Srbiju" u Nišu, Jagodini i Kragujevcu. 

Predstava "Dobrodošli u Srbiju" gostuje po gradovima u Srbiji
Hit predstava "Dobrodošli u Srbiju" sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji izvođenjima 27. novembra u Domu vojske u Nišu, 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu Kragujevac.
 
U "Dobrodošli u Srbiju" Gagi Jovanović pokazuje svoj jedinstveni komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.
 
Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.
 
Insert iz predstave
 
"Pre nekoliko meseci smo obeležili deset godina od kako igramo predstavu. Kad smo počinjali mislio sam da će predstava biti otvorena za promene, da ću morati da ubacujem neke aktuelne događaje, ali je sve ostalo isto, nisam našao ništa vredno da se ubaci", kaže Jovanović.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame