Dobar START za još bolji dan.

Posetite prodajnu izložbu u Guarneriusu i odaberite umetničko delo za sebe

26. sep 2016.

 

U okviru prodajne izložbe možete pronaću unikatno, umetničko delo koje će krasiti vaš kutak, sobu ili kafić u originalnom stilu...

Posetite prodajnu izložbu u Guarneriusu  i odaberite umetničko delo za sebe

 

U petak 23. septembra u prostorijama Guarneriusa održana je izložba slika pod nazivom "Pozorište tajni" , svestrane umetnice Violete Đurđević i talentovane slikarke Marije Lesan. Izložbu je otvorila slikarka Ljiljana Nikolić, dok su o radovima umetnica različitih, ali ne i suprotstavljenih, stilova, tehnika i senzibiliteta, govorili književnica Marija Radojičić, slikarka Marija Kljajić i Karlo Astrahan. Veče je bilo bogato i pisanom reči, tako da su članovi književnih klubova Sirin učinili da se boje i poezija pretapaju u jedinsvenu lepotu umetnosti. Slika je govorila više od reči, a reči su slikama davale život.

Svi gosti izložbe su dobili na poklon jedinsvene maske, koje je umetnica Violeta Đurđević ručno pravila, a koje možete videti i utkane u njene slike. Slike su kombinacija boja, tehnika i materijala tako da se ne radi o klasičnom slikarstvu već o pravim unikatnim remek-delima. Prodajna izložba je otvorena do petka u prostorijama Guarneriusa u ulici cara Dušana, a više radova, kao i informacije o cenama možete pogledati na Facebook stranici Violetvikidizajn.

U nastavku možete pogledati samo neke od slika: "Nevestu Urala", "Masku", "Buđenje"... Ipak razlika između ovih slika digitalno i u prirodi je ogromna, ali je dovoljno da vam zagolica maštu koja bi se slika najviše uklapala uz vaš senzibilitet i kutak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame