Dobar START za još bolji dan.

PONOS SRBIJE, BRAVO: Paraolimpijci stigli u Beograd sa 4 MEDALJE!

24. sep 2016.

 

-Hvala svima koji su došli da nas dočekaju. Oni su nam ulepšali uspeh i bez njihove podrške nismo mogli da uradimo ništa. Verujem da će naredne Igre biti još bolje - rekla je Perić Ranković na beogradskom aerodromu.

PONOS SRBIJE, BRAVO: Paraolimpijci stigli u Beograd sa 4 MEDALJE!

 

Druga grupa srpskih paraolimpijaca, stonoteniseri koji su osvojili četiri medalje na Igrama u Riju, doputovala je u Beograd

Srpske stonotenisere, na čelu sa zlatnom Borislavom Perić Ranković, na aerodromu Nikola Tesla dočekali su članovi familije, prijatelji i navijači.

- Hvala svima koji su došli da nas dočekaju. Oni su nam ulepšali uspeh i bez njihove podrške nismo mogli da uradimo ništa. Verujem da će naredne Igre biti još bolje - rekla je Perić Ranković na beogradskom aerodromu.
Pored Perić Ranković medalju je osvojila i Nada Matić (bronza), kao i njih dve u ekipnom takmičenju (srebro), dok se

Mitar Palikuća okitio bronzom. Veliko zadovoljstvo rezultatima izrazio je selektor Zlatko Kesler.

- Svi su uradili odličan posao. Nadali smo se jednoj medalji, a napravili smo pravo čudo. Borislava je pobedila najbolje na svetu, Mitar je prvo igrao fudbal a sada u stonom tenisu ima evropsku, svetsku i olimpijsku medalju - poručio je Kesler.

Pre strelaca u domovinu su stigli strelci i dizači tegova, dok kasnije dolaze atletičari iz Rija.

Srpski paraolimpijci su se iz Rija vratili sa ukupno devet medalja (tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane) i u ukupnom plasmanu zauzeli 31. mesto.


Autor: Kurir sport


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame