Dobar START za još bolji dan.

Održana uspešna promocija albuma "Tragovi" benda "Bluz Mašina"

03. nov 2016.

 

U utorak, 01. novembra u prostoru Muzičke kuće Metropolis, održana je promocija debitantskog albuma benda "Bluz Mašina" pod nazivom "Tragovi".

Održana uspešna promocija albuma "Tragovi" benda "Bluz Mašina"

 

U utorak, 01. novembra u prostoru Muzičke kuće Metropolis, održana je promocija debitantskog albuma benda "Bluz Mašina" pod nazivom "Tragovi". Ovaj beogradski rock/bluz sastav objavio je album sa 10 numera od kojih su neke izvedene na promociji. Sudeći po reakcijama publike koja je bila oduševljena na prve taktove kvalitetnog zvuka, album sigurno očekuje uspeh. Promociju su podržali brojni prijatelji benda, ali i mnogi od poznatih ličnosti. Veliki prijatelj benda je i čuveni Vlada Jet, koji im kako navode daje veliki vetar u leđa da istraju na svom putu.

 

 

 

 

Na albumu su učestvovali različiti autori, dok je Ivan Milenković, pored kompozicije i aranžmana muzike i sam napisao neke od numera, karakteristično za rock/bluz umetnike koji su uglavnom i kantautori.Bend je osnovan 2012. godine a predvodi glavni autor, gitarista i pevač Ivan Milenković,  pored koga  u postavi su  još: bubnjar Miron Šopić i basista Mijo Đorđević. Ovom fatastičnom triu želimo veliki uspeh, i ono što moramo da dodamo da je ovo veliki korak, imajući u vidu da mnogi bendovi godinama ne objavljuju albume, već se radije opredeljuju sa singlove. Aktivnosti benda možete pratiti na Facebook stranici Bluz Mašina.

 

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame