Dobar START za još bolji dan.

Novogodišnji Beogradski Noćni market

20. dec 2016.

Beograd će i ove godine tokom praznika biti grad sa odličnom atmosferom i bogatim programom. Novogodišnji BNM, koji će se održati na pijaci Skadaralija (pijaca Bajloni) dana 23.12. od 16h do 22h, doprineće da ta atmosfera bude još bolja.

Novogodišnji Beogradski Noćni market
Marketi koji su organizovani tokom letnjih meseci ove godine, na pijacama Skadarlija (Bajloni), Kalenić i u Bloku 44, vrlo brzo, postali su urbana gradska manifestacija koja privlači veliki broj posetilaca - građana i turista.
 
Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog noćnog marketa biće u znaku novogodišnjih praznika, uz proizvode kao što su kuvano vino i rakija, čaj, ušećerene jabuke, svilene bombone i raznovrsni dizajnerski proizvodi, idealni kao poklon za predstojeće praznike. 
 
Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, a cene hrane i pića biće promotivne kako bi svi posetioci bili u mogućnosti da degustiraju što više proizvoda. Do sada je na tri održana događaja kroz kapije gradskih pijaca prošlo oko 60.000 ljudi, među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i veliki broj novinara i turista, a program su upotpunili nastupi poznatih bendova, kvarteta i DJ-eva.
 
Poseban program pripremljen je za naše najmlađe i najdraže goste koji dolaze sa svojim roditeljma. Za njih će ovog puta biti izdvojen poseban deo, gde će se igrati i uživati u programu.
 
Do sada je prijavljeno preko 100 izlagača koji su podeljeni po grupama: dizajneri i umetničke radionice, bombondžije, proizvođači dečjih igračaka, tradicionalni delikatesi, kuvano vino i rakija, zdrava hrana, burgeri i kraft piva, šampioni pijace (najbolji polj.proizvođači po izboru Gradskih pijaca), zanatlije.
 
Beogradski Noćni Market organizuju Redesign d.o.o. i JKP “Gradske pijace“ uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.
 
Više informacija na stranici: www.beogradski-nocni-market.com
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame