Dobar START za još bolji dan.

NOVEMBAR VINO FEST u Beogradu

03. nov 2016.

Međunarodni festival vina – NOVEMBAR VINO FEST će se održati 4. i 5.novembra, u Hotelu Zira  u Beogradu. 

NOVEMBAR VINO FEST u Beogradu
Na festivalu će se predstaviti preko 60 renomiranih vinarija koje će imati priliku da ojačaju veze i saradnju, u prisustvu vinara svih zemalja regiona. Festival će proizvođačima vina omogućiti pristup institucijama, kompanijama i ekspertima koji mogu da unaprede njihovu proizvodnju i obezbede bolji plasman njihovih proizvoda. Cilj je da se postignu standardi zemalja sa razvijenim tržištem vina i postave najviši standardi u našoj zemlji.
 
Posebna i ekskluzivna novina za vinare, koji ne nastupaju ovom prilikom, je mogućnost da se  tokom trajanja sajma predstave na sajtu i on-line platformi. 
 
Prvi dan festivala biće posvećen profesionalnoj publici, vinarima, dobavljačima opreme i sredstava za proizvodnju, stručnjacima iz oblasti vezanih za proizvodnju i distribuciju vina kao i predstavnicima privrednih komora i ambasada. 
 
Na Festivalu će biti predstavljen pilot projekat prve vinske berze u regionu, zasnovane na naprednoj softverskoj platformi. Berza će unaprediti način poslovanja na vinskom tržištu i omogućiti značajno smanjenje troškova, povećati obim poslovanja i eliminisati geografske prepreke. Preko ove platforme vinari će imati priliku da ponude proizvode iz svog asortimana za prodaju. 
 
Drugi dan Novembar Vino Festa biće otvoren za širu javnost i uključivaće kulturno-umetnički program. Biće organizovana i vaučerska prodaja vina sa sajamskim popustom. Festival će biti upotpunjen humanitarnom akcijom. Organizovaće se i aukcija vina oba dana festivala. 
 
Tokom festivala će biti održana po tri panela sa temama relevantnim učesnicima sajma, u organizaciji Centra za razvoj regionalnog turizma i ekologije. Takođe, oba dana festivala će biti održane po četiri radionice - masterklas, sa dokazanim ekspertima. 
 
Sve detalje vezano za Novembar Vino Fest možete videti na www.novemberwinefest.com.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame