Dobar START za još bolji dan.

Na radost fanova - Novak Đoković dobija svoj RIJALITI!

10. sep 2016.

 

Posle dominacije u svetskom tenisu, Novaku Đokoviću je stigla ponuda da snimi serijal o svom životu van terena i na radost mnogih obožavaoca Nole je to prihvatio.

Na radost fanova - Novak Đoković dobija svoj RIJALITI!Sledeće godine Noletova teniska sezona biće malo "napetija" jer će pored obaveza u belom sportu imati još jedan zadatak - rijaliti!

Kamere će svakodnevno pratiti aktivnosti srpskog tenisera, a serijal će se zvati jednostavno - "Novak"!

I sam Đoković je za strane medije opisao o kakvom će formatu biti reči.

 

 


 

 

"Strast, istrajnost, posvećenost i samosvest su ključni elementi šampiona, ali to je nemoguće da se ostvari ako pored sebe nemaš jaku podršku", objansio je Đoković i potom dodao.

"Ja sam srećan čovek jer imam podršku porodice i tima koji radi sa mnom. Zatim, tu su fanovi koji na svakom meču zajendo sa mnom pate i raduju se. Oni su prisutni u svakom segmentu mog života i zato sam odlučio da sa njima podelim i deo mog života van terena. Takođe želim da ih uputim u vrednosti koje posedujem, uverenjima i navikama. Takođe, želim da upoznam sve te neverovatne ljude koji su uvek uz mene", istakao je Novak.

Serijal "Novak" planiran je da se emituje u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Japanu i Australiji. Srbija se ne nalazi na listi zemalja koje će gledati rijaliti, tako da će obožavaoci iz Noletove rodne zemlje ostati uskraćeni za dešavanja van terena najboljeg srpskog tenisera.

 

www.kurirsport.rs


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame