Dobar START za još bolji dan.

Lena Kovačević gošća na koncertu najboljeg svetskog tromboniste, Samjuela Blazera

29. nov 2016.

Pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, biće specijalna gošća na beogradskom koncertu jednog od najboljih trombonista sveta.

Lena Kovačević gošća na koncertu najboljeg svetskog tromboniste, Samjuela Blazera
Pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, biće specijalna gošća na beogradskom koncertu jednog od najboljih trombonista sveta, Samjuela Blazera i Big Benda RTS-a. Koncert će se održati u sredu, 30. novembra u Kolarčevoj zadužbini, sa početkom u 20 časova.
 
Samjuel Blazer je instrumentalista i kompozitor koji svoju karijeru gradi na relaciji Berlin-Njujork. Preko deset nosača zvuka u izdanju prestižnih diskografskih kuća, opravdava podatak da je izuzetno cenjeni časopis Daun Bit svrstao Blazera u vodeće soliste na trombonu.
 
Lena Kovačević  nedavno je objavila autorski singl za inostrano tržište „Pick Up“ koji se emituje i na čuvenom američkom radiju Sirius XM sa sedištem u Njujorku, sa preko 30 miliona pretplatnika. Ovo je prvi put da se pesma jednog srpskog izvođača nalazi na plej listama u Sjedinjenim Američkim Državama. 
Singl „Pick Up“ se može preuzeti sa svih digitalnih platformi, a dostupan je za preslušavanje na Deezer-u; uz podršku regionalne izdavacke kuce MENART, Sony Music licence, objavljen je za područje ex-Yu. 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame