Dobar START za još bolji dan.

Koncert Električnog Orgazma u Beogradu

02. dec 2016.

U dvorani "Amerikana" u Domu Omladine Beograd 23. decembra biće održan koncert Električnog Orgazma.

Koncert Električnog Orgazma u Beogradu
Električni orgazam je objavio na svom Jutjub kanalu snimak jednog od dva trijumfalna koncerta u Domu omladine Beograda (DOB), kojima je prošlog decembra proslavljao 35 godina postojanja. 
 
 
"Na Youtube-u je snimak prvog koncerta, kog je režirao Vladimir Jakšić. Publika može da vidi i delove koncerta na kojima su gostovali originalni članovi benda basistkinja Marina Vulić i gitarista Ljubomir Jovanović-Jovec, kao i basista druge postave Jovan Jovanović-Grof", objašnjava frontmen El Orga Srđan Gojković-Gile.
 
Delovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma "Puštaj muziku", koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća Long Play.
 
Jednoipočasovni snimak na Jutjubu sjajan je uvod u novi susret Električnog Orgazma sa beogradskom publikom 23. decembra u dvorani "Amerikana" DOB-a, gde bend obeležava još jednu značajnu godišnjicu - 30 godina albuma "Distorzija"! Električni orgazam će 23. decembra pored svih 11 pesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih delova karijere.
 
Ulaznica za koncert Električnog orgazma u "Amerikani" 23. decembra košta u pretprodaji 1.200 dinara, preko mreže Eventim. 
 
VAŽNO! Od 1. decembra ulaznica košta 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.700 dinara.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame