Dobar START za još bolji dan.

Katarina Radivojević u ulozi Male sirene

07. dec 2016.

Najlepše priče iz “Coca-cola UŠĆE čarobnog grada”

Katarina Radivojević u ulozi Male sirene
Poznata glumica Katarina Radivojević će u četvrtak, 8. decembra od 19 časova u UŠĆE Shopping Center-u čitati mališanima jednu od najlepših bajki “Mala sirena”, koju je i sama obožavala kao dete. Harizmatična glumica će ovom prilikom najmlađe posetioce povesti u magično kraljevstvo podmorskog sveta, a centralni trg centra će specijalno za ovu priliku biti pretvoren u svojevrsnu “malu pozornicu”. 
 
Najmlađi će i narednih nedelja imati priliku da uživaju u najlepšim pričama iz “Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada” koje će im sve do 15. januara pričati naši priznati i istaknuti glumici. Tako će pored Katarine, bajke deci pričati i glumci Mirka Vasiljević i Marko Janketić.
 
Katarina Radivojević važi za jednu od naših najtalentovanijih glumica. Pre šest godina krenula da gradi svoju karijeru i u Los Anđelesu, a uporedo ukazala joj se šansa i na ruskom tržištu, gde je imala nekoliko zapaženih projekata. Publika u Srbiji je sve do nedavno ostala uskraćena za njen talenat, ali je to nadoknadila time što se nedavno našla u jednoj od glavnih uloga u trenutno najpopularnijoj domaćoj seriji. 
 
Ove zime posetioci UŠĆE Shopping Centra će imati jedinstvenu priliku da uživaju u raskošom talentu ove glumice, ali i da zaplove u magični svet bajki. Projekat “Coca-Cola UŠĆE Čarobni grad” će trajati sve do 15. januara 2017. godine, a pred zabavnog i edukativnog programa, uključiće i mnogobrojne humanitarne akcije, druženje sa poznatima, kao pregršt drugih iznenađenja.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame