Dobar START za još bolji dan.

Jelisaveta Orašanin u ulozi pripovedača bajke “Snežana i sedam patuljaka”

22. dec 2016.

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin će u četvrtak, 22.12.2016 od 18.45 časova na centralnom trgu “UŠĆE Shopping Center-a” dočarati mališanima jednu od najpopularinijih bajki braće Grim “Snežana i sedam patuljaka”.

Jelisaveta Orašanin u ulozi pripovedača bajke “Snežana i sedam patuljaka”
Jelisaveta će provesti mališane kroz čarobni svet mašte i dočarati dogodovštine mlade Snežane koja je pobegla od zle maćehe i našla utočište kod sedam patuljaka.
 
Harizmatična mlada glumica, trenutno je u žiži interesovanja zbog veoma zapažene uloge koju tumači u popularnoj domaćoj seriji i gde je pokazala svoj talenat, a u četvrtak će se naći u možda najtežoj ulozi, jer deca važe za najstrožiju i najzahtevniju publiku.
 
Protekle nedelje, popularni glumac Marko Janketić, uspeo je mališanima okupljenim u “Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu” da prenese  čudnovate doživljaje Barona Minhauzena, a nedelju dana pre toga Katarina Radivojević je izazvala oduševljenje brojnih devojčica i dečaka pripovedanjem bajke „Mala sirena“.
 
Najmlađi će i narednih nedelja imati priliku da uživaju u najlepšim pričama iz “Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada” koje će im sve do 15. januara pričati naši priznati i istaknuti glumici. Takođe, očekuju ih brojni zabavni i edukativni programi, predstave i  humanitarne akcije, kao pregršt drugih iznenađenja.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame