Dobar START za još bolji dan.

Iskrenost nema alternativu

01. mar 2017.

Prvi rođendan emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić.

Iskrenost nema alternativu
„Veliki broj ličnosti, ostvarenih i spremnih da pogledaju u sebe i druge govori u ovoj emisiji o onim slabostima koje nam nisu vidljive na prvi pogled. Svedočenje o pažnji koju intervjui privlače jesu rečenice koje se pamte i prepričavaju i to je, za mene , uvek znak da je neko zaista sa koncentracijom i željom gledao emisiju“ , iznosi autorka nakon skoro 50 intervjua sa poznatim i priznatim ličnostima današnjice.
„Emisija je privukla pažnju još od prvog intervjua. Započeli smo pružati odgovore koji su nam svima potrebni. Iskrena su svedočenja poznatih o njihovim dilemama ali nijednog momenta nisam želela da idem dalje od njihove želje ili granice do koje su spremni biti otvoreni. To i jeste ključ poverenja i različitosti ove emisije u moru halapljivih želja za senzacijom i intervjua koji nam samo govore da neko „kopa“ po tuđim ranama. To nije iskrena i dobronamerna želja, već težnja po svaku cenu privući gledanost i objaviti neku, nazovi , senzaciju. Mislim da je poštovanje gostiju i njihovih granica bio i ostao ključ za dobar intervju i dobru emisiju ali i veliko poverenje sagovornika, i onda je jasno zbog čega su se pozivu za gostovanje u emisiji odazvala velika imena i rekla i više od onoga što se očekivalo da povere gledaocima. Žele auditorijumu da pomognu svojim primerom i osećaju se komotno i sigurno u emisiji“, naglašava Aleksandra Simić.
Sredinom februara 2016 godine emitovana je prva emisija a ekskluzivni gost bio je Željko Bebek koji je po prvi put govorio o opraštanju  ljudima sa kojima je radio i stvarao, o lekcijama koje je naučio i potezima koje na dalje , smatra da, neće činiti. Ovim putem nastavili su i drugi a samo neki od njih su glumica Branka Petrić, Irfan Mensur, Kaliopi, Mirjana Bobić Mojsilović,  Predrag Ejdus, Nele Karajlić,Bilja Krstić, Zijah Sokolović, Nada Blam, Dragan Vujić Vujke, Isidora Bjelica, Neša Galija, Marina Rajević Savić, Zoran Modli i drugi.
„Zahvalna sam za iskrenost. I danas, godinu dana kasnije, kažem da sam emisiju započela i zbog svojih ličnih pitanja i želje za saznanjima i rešenjima koje svi zapravo tražimo. Imam sreću što je podrške sa svih strana. To takođe svedoči o dobroj ideji koja jeste iskrena ,a iskrenost je okosnica i mog života ali i životna istina svih nas koju možemo pokušati da zaobiđemo ali će nas stvarnost pronaći i vratiti na lekcije koje smo zaobišli i „naterati“da ispravimo svoje „greške“, kaže Aleksandra
Teoretičari medija ističu da se ovim formatom talk show intervju 1 na 1 ponovo vratio na male ekrane, posle duže pauze , ali sada u potpuno drugačijoj vizuri. Smirenost koju gosti pokazuju takođe je svedočenje dobrog puta i tema koje se postavljaju pred njih. Kao jedan od komentara stoji i činjenica da su neki od gostiju po prvi put progovorili o svojim krizama, traganjima, podarili koji savet gledaocima i otkrili koliko je zamišljanje bezbrižnog života, ispod svetlosti reflektora , zapravo naša mašta i pogrešna slika o stvarnosti ovih ljudi.
“Nisam očekivala da će gosti u toj meri biti iskreni, samo sam verovala u svoju ideju i želela. Ovo je bilo samo zagrevanje jer slede nove priče i nove reči koje će nam svima pomoći. Mogu samo da kažem da imam pristanak nekih osoba koje retko daju intervjue i da sam jako srećna i zahvalna. I meni je sada lakše  jer znam da smo svi na istom putu i pri želji da budemo bolji jedni prema drugima, da više volimo i budemo voljeni, da pozitivnije gledamo na pojave oko nas i da više radimo i budemo okrenuti ka sebi ” zaključuje Aleksandra
Emisija Iskreno sa Aleksandrom Simić već je utemeljila svoj stalni premijerni termin, petkom od 23h na TV Naša . Gledaoci mogu pratiti  intervjue i u dva reprizna termina, subotom od 19h i nedeljom od 17h.
TV BN reemituje emisiju  ,na zemaljskom i satelitskom kanalu , tako da se može pratiti na teritoriji cele BIH i u inostanstvu.
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame