Dobar START za još bolji dan.

Hor "Kolibri" danas na Trgu slobode u Novom Sadu

18. dec 2016.

Vikend je tu da se odmorimo, družimo sa porodicom i prijateljima, uživamo, i baš tako je bilo i ove subote na “Novosadskom Winter Festu”. Veselo, razigrano, uz mnogo dobre muzike, različitih aktivacija i prazničnih trenutaka.

Hor "Kolibri" danas na Trgu slobode u Novom Sadu
Priliku da nastupe na Singing Christmas Tree imali su članovi hora “Čarobne frulice” iz Novog Sada koji su oduševili prvenstveno one najmlađe. Nakon njih na centralnoj bini, energičnom svirkom, zagrejao nas je bend “Clyde”, a za kraj, kao i svake subote, DJ sa Radija AS FM.
 
Na jednom od štandova, prisutni su mogli da učestvuju u muzejskom kvizu, kupe suvenire i budu deo nekih od najznačajnijih umetničkih dela, sve to zahvaljujući Galeriji Matice srpske.
Danas ne menjamo ritam, već se ponovo družimo već od 9h na Trgu slobode, gde možete da kupite novogodišnje poklone, različite rukotvorine, dekupaž predmete, unikatan nakit, torbe, ali i da probate štrudle, perece, mađarske kolače, medenjake, kuvano vino, punč, toplu čokoladu. Sa sobom možete poneti i suvenire sa logoom “Novosadskog Winter Festa”, šolje, majice, medenjake ili magnete.
 
Pozivamo vas da večeras od 18h budete sa nama pored Singing Christmas Tree, jer će nastupiti gosti iz Beograda, hor za koji s pravom kažu da je jedan od najboljih dečjih horova na svetu, hor “Kolibri”. Radujemo se njihovim već dobro poznatim melodijama. Gost "raspevane jelke" biće novinar Aleksandar Timofejev.  Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.
Od 19h na centralnoj bini nastupa bend „Aza Guilla“ koji nam je rekao da je naš festival sjajna prilika za mlade bendove da nastupe na Trgu slobode, a dovoljno je da vam prenesemo njihovu poruku za večeras:
„Od našeg nastupa očekujte da ćemo biti vrlo energični, precizni i glasni!”
 
Za kraj večeri, od 20h, kao i svake nedelje, slušamo muziku po izboru DJ sa Delta radija. 
 
Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.
 
U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.
 
Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade. 
 
Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame