Dobar START za još bolji dan.

Hajde da slavimo umetnost!

01. nov 2016.

Žurke, izložbe, radionice, projekcije filmova, za svakoga po nešto !

Hajde da slavimo umetnost!
#Slavimoumetnost je mlada organizacija koja ima cilj da promoviše sve one umetnike u duši, koji nemaju priliku da to urade ili im je  potrebna pomoć oko realizacije svojih ideja i promovisanja onoga što rade. Svako ko želi da pokaže nešto od svog talenta trebalo bi da dogovori sa njima saradnju! 
 
Prethodnih godinu dana su organizovali žurke u klubovima kao što su Mladost Ludost, Tube, splav Povetarac i Šlep, izložbe u galeriji Štab i ideja im je da se okupe svi umetnički fakulteti - dobrodošli su studenti sa Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umetnosti, Fakulteta dramskih umetnosti , Muzičke akademije , FMK-a, Akademije umetnosti  a i  svi ostali koji nisu sa ovih fakulteta ili više nisu studenti, dobrodošli su da se priključe druženju u umetničkom ambijentu.
 
Žurke, izložbe, radionice, projekcije filmova, za svakoga po nešto ! 
 
U petak 4.11 organizuju žurku u klubu DOT, koja će biti special jer pozivaju samo 300 umetnika koji su voljni da dođu i uživaju na jednoj od njihovoj žurki u neverovatnom svetlosnom ambijentu kluba DOT kao i muzičkom lajn upu u kojem učestvuju DJ Dooshan i Dj Slipi koji puštaju modernu mesh up muziku, i mladi tehno DJ Marko Bulajić.
 
Ulaz će biti 250 din i svako ko želi da dođe mora da se najavi kako bi bio na spisku mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame