Dobar START za još bolji dan.

"Bulevar ženskih tajni" u Delta City-u

17. nov 2016.

Prvog vikenda decembra 03. i 04.12.2016. od 10 do 20h Deta City  se pretvara u "Bulevar ženskih tajni".

"Bulevar ženskih tajni" u Delta City-u
Prvog vikenda decembra 03. i 04.12.2016. od 10 do 20h Deta City  se pretvara u "Bulevar ženskih tajni" na kojem će pored autorki ove sajamske manifestacije Sanje Marinković i Vesne Dedić prošetati poznati glumci, pevači, voditelji, modni kreatori, ginekolozi, pisci, psiholozi, stručnjaci iz oblasti ishrane, mode, kozmetike, zdravlja, turizma!!! 
 
Magiju novogodišnjih praznika poznate voditeljke će početi  u luksuznoj novogodišnjoj atmosferi šoping - mola. Naime, inspirisane pitanjima koje im godinama postavljaju gledateljke: koju  farbu za kosu koristite, u koju školu ste upisale dete, kako se hranite, koje vino pijete,sa  kim se savetujete kada imate problem I još mnogo drugih poznate  novinarke i voditeljke Sanja Marinković I VesnaDedić su odlučile da osmislile manifestaciju kroz koju će moći da daju odgovore na mnoga od ovih pitanja. 
 
Kvalitet manifestacije je među mnogim kompanijama prepoznala kompanija PharmaSwisssa svojim revolucionarnim programom za mršavljenje Nutrico Diet, fina hrana za finu liniju koja je zlatni sponsor manifestacije, kao I ostali sponzori čije će proizvode I usluge posetioci moći da kupe po sajamskim cenama: Biomelem proizvodi za kosu, DermaVille estetski centar, Genesis specijalistička ginekološka ordinacija, Milami dečja obuća, Opposite obuća, Universal brands sa Polimark proizvodima, Vinarija Čoka, ZepterInternacional i Wolf dečjagarderoba.
 
Na roze bini od 11 do 19 h u celodnevnom programu koji će voditi Sanja i Vesna, publika će imati priliku da razgovara, druži se i fotografiše sa Draganom Katić, Ljiljanom Blagojević, Kalinom Kovačević, Mirkom Vasiljević, Dragom Jovanovićem, Sašom Vidićm, Marinom Tadić, Ivom Štrljić, da uživa u mini modnim revijama Igora Todorovića , Lepe Coture i Snežane Dakić, kao i u pesmama sestara Gobović, Nevene Božović i eksluzivno u muzici  Danijele Veselinović, prve žene vođe trubačkog orkestra u Srbiji i prve koja se takmičila u Guči. 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame